Site Logo

ORHAN ŞERİT: ''TURU GEÇTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ''

Ziraat Türkiye Kupası'nın 2. tur maçında BAL Ligi ekiplerinden 12 Bingölspor’u kendi sahasında 4-2 yenen Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktör Orhan Şerit, Kupada tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kupada sonuna kadar ilerleyebilmemiz için bütün maçları almamız gerekiyor. Bu da bunun ilk ayağı diyen Şerit: “Bunun bilincinde sahaya çıktık ve 4 gol atarak karşılaşmayı kazandık. Fakat iyi bir ekibe karşı oynadık. İyi baskı yapan, organize bir ekibe karşı oynadık. Tur atladığımız için mutluyuz. Bu tür maçlar oynamayan oyunculara maç temposu kazandırmak, onların performanslarını görmek için iyi bir imkan. Oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz” dedi.

10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA…

Takımın 70. Dakikada 10 kişi kaldığını ve 10 kişi kaldıktan sonra kazanmak için çok efor sarf ettiklerini ifade eden Şerit, “Öncelikle şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Oyuncularımız bu noktada güçlü bir mücadele ortaya koydular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 10 kişi kaldıktan sonra devamlı oyunu kazanmak için çok büyük bir efor sarf ettik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Rakibimizde BAL takımı olmasına rağmen çok iyi koordineli bir takım. Kendilerini tebrik ediyorum. iyi bir mücadele ortaya koydular, kendi liglerinde başarılar diliyorum” dedi.

 “GÖRME ŞANSI BULDUK”

Bizim açımızdan forma bulamayan oyuncularımızı veya çok az süre sahada yer alan oyuncularımız bugün sahaya sürdük diyen Şerit, “Onlara Kupa maçında Forma şansı verdik. Onları görme şansını bu maçla bulduk. Onlarda bugün ortaya iyi bir mücadele ortaya çıkardılar. Sanırım taraftarlarımızla da buluşuyoruz. İnşallah taraftarlarımızla hep birlikte kenetlenip daha başarılı bir dönem geçireceğiz. Ligde hep birlikte sanıyorum bir şeyler yapabileceğiz” dedi.

“YENİ BİR TAKIM KURUYORUZ”

Bu yeni takımda rolünü çok iyi oynaması lazımdır diye düşünüyorum diyen Şerit, “Taraftarlarımızdan tekrar ricam özellikle hafta sonu lig maçında bugün geriye düştüğümüzde yanımızda olduklarını hissettirdiler. Biz yeni bir takım kuruyoruz. Bu takımı hazır hale getirip taraftarımızla birlikte bir şeyler yapabiliriz düşüncesindeyim. Hafta sonu aynı şekil bugün nasıl yanımızda olduğunu hissettirdilerse hafta sonu da hissettirsinler. Biz bu desteği her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.