Site Logo

KMS galİbİyete hasret kaldI

Son 22 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kahramanmaraşspor’da taraftar faturayı teknik direktör Orhan Şerit’e kesti. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de son galibiyetini 1461 Trabzonspor’a karşı alan kırmızı-beyazlılar, 22 resmi maçta henüz bir galibiyet elde edemedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kahramanmaraşspor 2014-2015 sezonuna iki mağlubiyetle başladı. Sahasında Ankaragücü’ne kaybeden Kahramanmaraşspor, deplasmanda ise ligin güçlü ekiplerinden Göztepespor’a mağlup olarak puan elde edemedi.
Takımın bu durumuna kızan Kahramanmaraşspor taraftarı sosyal medyada teknik direktör Orhan Şerit’e ateş püskürürken, bu hafta sonu oynanacak olan Gümüşhanespor maçından mutlak galibiyetle elde edilmesini istiyor.
Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de hem maddi hem de manevi bir çok sorun yaşayan Kahramanmaraşspor, bu sorunların üstesinden gelemeyince büyük bir hüsran yaşamış ve küme düşmüştü. Ligin ilk yarısı elde ettiği iki galibiyet dışında hiç maç kazanamayan Kahramanmaraşspor, lig sonunda toplam 14 puan toplaya bilmiş ve adeta dibe çakılmıştı.
Takımın bu durumu yönetimi hiçbir konuda harekete geçirmezken, takımın 2. Lig’de genç oyuncularla yoluna devam edeceği açıklanmıştı. Bunun üzerine Kahramanmaraş kamuoyu takımın yeniden Kahramanmaraşlı bir iş adamının alması için bir çağrı yaparken, resmi olarak ilk girişimde bulunan isim ise eski başkan Doğan Tehçi olmuştu. Tehçi ile devir işlemlerinde yaşanan pürüz nedeni ile takım yeniden ortada kalırken, genç işadamlarından Fatih Mehmet Ceyhan takımı devraldığını açıklamıştı.
Bu yönetim değişikliği Kahramanmaraş kamuoyunda takımın yeniden eski başarılı günlerine döneceği izlenimini oluştururken, yeni yönetim bu yıl için hedef koymadıklarını açıklamış ancak başarı için de ellerinden geleni yapacaklarını söylemişti.
Bu söylemler ışığında takımın galibiyet özlemine son verilmesini isteyen Kahramanmaraşspor taraftarı, 22 resmi maçta galibiyet elde edemeyen takımın teknik direktörü Orhan Şerit’e sosyal medya üzerinde adeta ateş püskürdü. Kahramanmaraşspor’un biran önce toparlanmasını ve maç kazanmaya başlamasını isteyen taraftar, 22 maç kazanamayan teknik ekibin önümüzdeki maçları kazanmasının mucize olduğunu iddia etti.
Bu konuda idari yönetim Orhan Şerit’e zaman tanıyacağını belirtmişti. Teknik direktörün arkasında duran yönetim, hocayla şimdilik yola devam edeceklerini kaydetmişti.
Bu hafta sonu oynanacak olan Gümüşhanespor maçı ile galibiyet serisi yakalanmasını isteyen taraftar, sosyal medyada galibiyet elde edilene kadar tepkilerini sürdüreceklerini söyledi.
Haber: Cebrail SARI