Site Logo

KMS Göztepe deplasmanIna gİdecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren temsilcimiz Kahramanmaraşspor bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Göztepe’ye konuk oluyor.

Sezona kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü mağlubiyeti ile başlayan Kahramanmaraşspor’u bu hafta da zorlu bir deplasman bekliyor. Türkiye’nin köklü kulüplerinden biri olan Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor, bu müsabakadan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Bu önemli mücadele İzmir’in yerel TV’si olan Kanal 35’ten de canlı yayınlanacak.

Canlı TV’den taraftarın izlenimine sunulacak olan karşılaşma İzmir Atatürk Stadyumunda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma için Hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor da çalışmaları tamamladı ve İzmir’e doğru yola çıktı.  Grup’ta sezona Gölbaşıspor’la karşısında deplasmanda aldığı galibiyetle başlayan Göztepe  Kurduğu kadro ve taraftar gücü itibarıyla hedef takım konumunda. Tecrübeli ve şampiyonluklar görmüş futbolcular çoğunlukta. oldugu Göztepe’nin teknik direktörü Suat Kaya yapıyor.

İZMİR’DE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Kahramanmaraşspor’u seyircisiz oynanacak maçta pazar günü Atatürk Stadı’nda ağırlayacak Göztepe, İzmir’deki son 19 müsabakada sadece bir kez rakiplerini boyun eğdi. Göztepe, tek mağlubiyetini geçen sezon 9 Aralık 2013′te oynanan maçta 2-1′lik skorla Tarsus İdmanyurdu karşısında aldı. Sarı kırmızılı takım 19 mücadelede rakip ağlara 30 gol bırakırken, kalesinde ise 14 gol gördü. 

Haber: İlker YİYEN