Site Logo

MaraŞspor'da puan yemİnİ

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları İskenderun Demir Çelikspor maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda oynacağı İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz, artık ligin sonuna yaklaştıklarını belirterek, bundan sonra işi şansa bırakmayacaklarını söyledi.
Arka arkaya 2 deplasman maçına çıkacaklarını hatırlatan Durmaz, "İskenderun Demir Çelikspor ve GASKİ Spor'u ilk yarıda kendi evimizde oynadığımız maçlarda yenemedik. Dolayısıyla 2 deplasman da çok zor geçecek. Bu iki deplasmandan yenilmeden döndüğümüz takdirde rakiplerimizi de saf dışı bırakmış olacağız. Biz hesabımızı beraberlik üzerine kurmayacağız. Bizim deplasmanda oynadığımız bir oyun sistemi var. Rakipleri kontra-ataklarla avlamak istiyoruz. Bu sistemi de gün geçtikçe geliştiriyoruz. Eğer İskenderun'dan 1 puanla ayrılırsak, avantajlı duruma geçer, galibiyetle ayrılırsak ligi bitiririz" ifadelerini kullandı.

Takımda morallerin yüksek olduğunu vurgulayan Durmaz, Onur İçli'nin dışında eksik futbolcularının bulunmadığını bildirdi. Takımda 6 futbolcunun kart sınırında bulunduğunu belirten Durmaz, futbolcularına kart görmemeleri için sürekli uyarıda bulunduğunu sözlerine ekledi.