Site Logo

KahramanmaraŞspor 2-1 Körfez İskenderunspor (HazIrlIk MaçI)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup'ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor 12 Şubat stadyumunda oynadığı açılış maçında Körfez İskenderunspor'u 2-1 Mağlup etti.

12 Şubat Stadyumunda Saat 19.30'da Başlayan mücadeleyi, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanamraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Ceyhan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı ve Futbol Şube sorumlusu Bekir Kılıç ve Kahramanmaraş'ta bulunan Alman Askerleri maçı protokol tribününde izlediler. 

Saat 19.30'da başlayan mücadele öncesinde Kahramanmaraşspor'lu futbolcular tek tek anons edilerek taraftarlara tanıtıldılar. Taraftarlarlar futbolcular tanıtılırken büyük çoşku ile futbolculara destek verdiler.

Karşılaşmayı Tufan Deniz Gelen ve Özcan Dağ'ın attığı goller ile evsahibi Kahramanmaraşspor 2-1 Kazandı. Zaman Zaman sertlikiçinde geçen mücadelede 2'si Kahramanmaraşspor 2'si misafir takım olmak üzere 4 kırmızı kart çıktı. Kahramanmaraşspor'da Tayfun ve Hüseyin Kırmızı kart gördü.