Site Logo

“BİZ KAHRAMANMARAŞSPOR’UN ADAMIYIZ”

Kahramanmaraşspor’u menfaat gözetmeden karşılıksız sevdiklerini dile getiren Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir, “Biz Kahramanmaraşspor’u her zaman destekleriz. Biz şahısların değil Kahramanmaraşspor’un adamıyız” dedi.

Kendiler adına Daha önce takımı almaya yeltenen Kahramanmaraşlı Futbol sever Doğan Tehçi’nin adamı olarak sosyal paylaşımlarda ve ortalıkta dedikodu çıkmasına karşılık geçtiğimiz Cuma akşamı Kervanhan’da tüm kollarıyla bir araya gelen Kahramanmaraşspor’un en renkli tribün gruplarından Edeler Grubu, Kahramanmaraşspor’u menfaat gözetmeden karşılıksız desteklediklerini kaydetti. Yeni yönetimi kayıtsız şartsız destekleyeceklerini dile getiren Edeler Grubu, olumsuzluklarda da tepkilerini dile getireceklerini ifade etti.
Grup adına konuşan Tribün Lideri Ali Erbilir, açıklamasını şu satır başları altında sürdürdü:
“BİLET FİYATLARI 5 LİRA OLURSA TÜM TARAFTAR GRUPLARI MAÇLARA GİDER”
“Bizim şahıslarla işimiz yok. Kahramanmaraş spor taraftarı olarak takımın başına kim gelmişse bizim ona saygımız sonsuzdur. Biz taraftarlar olarak Fatih Ceyhan’ı desteklemek zorundayız. Bize Doğan Tehçinin adamı deniliyor. Biz taraflar hiç kimsenin adamı değiliz. Bizim hiçbir kulüp başkanına bağlılığımız yoktur. Takım iyiyse alkışlamasını biliriz ama takım kötüyse biz tepkimizi her şekilde koyarız. Bizim basından duyduğumuz biletin 5 lira veya 10 lira olacağı, bizim taraftar grubu olarak Fatih Ceyhan’dan istediğimiz tek şey bilet fiyatlarını 5 lira yapsın. Bu şekilde olursa sadece biz değil tüm taraftar grupları gidip takımımızı destekler.”
“EDELER GRUBU TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMAYA RAZI”
“Edeler grubu her zaman bir çatı altında toplanmaya razıdır ama tek istediğimiz şey eşitlik. Eşit olduğu takdirde Edeler grubu her zaman o çatının altında bir üyedir. Bu toplanmanın içine menfaat karışırsa Edeler grubu her zaman bir adım geride durur. Edeler grubu olarak hiçbir zaman hiçbir işadamından veya kulüp başkanından gidip de para almamıştır. Hiç kimse böyle bir şey olduğunu söyleyemez. Bize katkı sadece deplasmana giderken yapılır. Biz katkıyı sadece o zaman bekleriz. Biz kendi cebimize girsin diye hiçbir zaman para almadık.”
“30-40 KİŞİYLE DEPLASMANA GİTMENİN HİÇBİR KATKISI OLMAZ”
“Benim bir deplasman ekibim var. Bu deplasman ekibi sadece yüz kişiden oluşur. Biz 30-40 kişi deplasmana gidersek bunun hiçbir katkısı olmaz. Biz Fatih abiden bunu da duyduk bir otobüs bizim işimiz görmez dedi. Bugün baktığımız zaman bir otobüs Edeler grubu demektir, bir otobüs Asiler grubu demektir, bir otobüs de Büyükşehir taraflar derneği demektir. Bir otobüsle 10 kişi ondan 20 kişi bundan olmaz bu şekilde deplasmana gidilmez. Organize doğru yapıldığı zaman biz her zaman içindeyiz. Fatih Ceyhan bize belediyeye veya başka bir yere mazot almak için gitmeyin derse biz zaten gitmeyiz.”
“TAKIMDAN TEK BEKLENTİMİZ LİGDE KALMALARI”
“Kahramanmaraş Spordan beklentimiz. Öncelikle ligde kalabilecek bir takım kurmaları. Çok fazla vaktimiz kalmadı. Şu an için en ideali ligde kalabilecek bir takım kurulması. Bu takım daha kamp dönemi geçirecek. Bu kamp döneminde yeni transfer olur mu bilmiyoruz. Onur Berber’i almışlar, Tayfun isminde yeni bir oyunca gelmiş, bizim önce ki dönemlerden futbolcularımız vardı onlar tekrar takıma gelmiş hayırlı olur inşallah diyorum.”
“İLK İKİ RAKİBİMİZ ÇOK CİDDİ”
“Bu takımın alışması, toparlanması için lig içinde 4 5 haftanın geçmesi lazım. İlk oynayacağımız Ankaragücü maçı burada, ikinci maç Göztepe bunlar çok ciddi rakipler. Bizim içimizde polislerle tartışan adamlar var. Polisle tartışılmaz biz deplasmana gittiğimiz zaman polis bize sert davranmıyor. Sen o grubun içinde şahsi bir hareket yapmayacaksın. Polisler müdahaleyi şahsi davranan insanlara yapıyor. Biz Edeler grubuyuz. Biz her zaman kendimize yakışanı yaparız.”