Site Logo

TAYFUN ÖZKAN KAHRAMANMARAŞSPOR'DA

Kahramanmaraşspor, Turgutluspor’dan forvet oyuncusu Tsubasa lakaplı Tayfun Özkan’ı transfer etti.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, daha önce Adana Demirspor, Göztepe ve Turgutluspor formaları da giyen tecrübeli forvet oyuncusu Tayfun Özkan’ı transfer etti. Geçtiğimiz sezonu Turgutluspor’da tamamlayan başarılı oyuncu Tayfun artık Kahramanmaraşspor için ter dökecek. Tsubasa lakaplı golcü futbolcu Birçok takımın transfer listesinde yer aldı. 4 takımında ayrı ayrı gol krallığı bulunan gitti her yerde sergilediği futbol ile taraftarın gönlünde taht kuran forvet  oyuncusu Tayfun Özkan Kahramanmaraşspor ile anlaştı.

Türkiye liglerinde 162 golü bulunan 4 sezon gol kralı ünvanlını kimselere bırakmayan, 3 yıl önce 18 gol ve 14 asist ile Göztepe’nin PTT 1.lige çıkmasında kuşkusuz en büyük pay sahibi olan ve gittiği takımlarda taraftarının büyük bir sevgini ve hayranlığını kazanmış Tayfun Özkan, nam-ı diğer Tsubasa Tayfun Özkan Kahramanmaraşspor’un da taraftarının sevgilisi olması bekleniyor. 

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN YENİ GOLCÜSÜ TSUBASA TAYFUN

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup temsilcisi Kahramanmaraşspor gol bölgesine önemli bir isim takviyesi yaptı ve kadrosuna sezon sonuna kadar Tayfun Özkan’ı dahil etti. Gol bölgesine mutlak takviye isteyen Orhan Şerit’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız kazandıran yönetim 2.liglerin önemli golcülerinden 34 yaşındaki Tayfun Özkan’ı renklerine bağladı. 2013-2014 sezonunun ikinci yarısını Turgutluspor’da  geçiren deneyimli golcü Profesyonel kariyerine MKE Ankaragücü başladı. Tecrübeli oyuncu daha sonra, Aksarayspor, Divriğispor, Türk Telekom, Sivasspor, Karşıyaka, Alanyaspor, Muğlaspor, Tarsus İdman Yurdu, Adana Demir, Göztepe, Körfez Futbol Kulübü, Giresunspor, Bugsaşspor ve son olarak Turgutluspor formaları giydi.