Site Logo

KMS FUTBOL AKADEMİSİ KURULUYOR

Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi kuruluyor. Akademi 15 Ağustos’ta ilk öğrencilerini almış olacak. Kulübü Kahramanmaraşlı iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan, 8 Milyon 300 Bin TL olan borçları da kabul ederek devir alması ile birlikte hareketli günler yaşanmaya başlandı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’a nakit olarak çok ciddi destek veren ve bütün transferlerin ödemelerini yapan yönetici Fatih Mehmet Ceyhan kulüp başkanı olması ile birlikte Futbol Akademileri, taraftar ürünleri (Store), KMS Spor Kafe gibi dikkate değer projeleri ile Kahramanmaraşspor’a farklı değer katacak.

“ALT YAPIDAN KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERİ KAZANACAĞIZ”

Kahramanmaraşspor’un bundan sonraki süreçte anlık başarıları kovalamayacağını belirten Ceyhan, kalıcı başarılar için ter dökeceklerini kaydetti. Bunun için de ilk adım olarak alt yapıya ciddi bir yatırım yapacaklarını ifade eden Ceyhan, Kahramanmaraş’ın gençleri Kahramanmaraşspor’da top koşturacak. İleriye dönük büyük bir projemiz var. Bu da “Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi” 15 Ağustos itibari ile başlıyoruz. 3 oyuncu da olsa, 33 oyuncu da olsa startı hemen vereceğiz. Merkezde başladıktan sonra Futbol Akademimizi ilçelerimize de yaymayı hedefliyoruz. Şuanda Futbol Akademisini aktif hale getirdik. Ağustos ayında da bunun startını veriyoruz”dedi.

“KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIM

“Bu takımı Faturavizyon olduktan sonra en büyük sıkıntılarından birisi de yönetimin İstanbul’da olduğundan dolayı oluşan kopukluktu. Bunları hiç tartışmıyorum. Ben bir Kahramanmaraşlı olarak geçen sene ki düşülen durumdan rahatsız oldum. Bu güzide takımın bayrağını doğru yerde, doğru şekilde dalgalandırmaya çalışacağım. Bu işteki 2’inci sosyal sorumluluğum da budur. Kahramanmaraşlı gençlerin önünü açacağım. Bu benim sosyal görevimdir. Tabi bunu yaparken şehrin ileri gelenlerinden desteğini de istiyoruz. Biz burada elimizden geleni yapacağız. Memleket için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Takımın borçları açısından rahatlatacağız.