Site Logo

YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulu için çalışmalarını tamamladı. 4 Ağustos 2014’te start alacak Yaz Spor Okulu için kayıtlar 21-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz Spor okulunda futboldan basketbola, güreşten kick boksa kadar birçok branş yer alacak.

Kahramanmaraş Belediyesi’nce bu yıl 11.si düzenlenen Yaz Spor Okulu, 4 Ağustos’ta start alıyor. Çocuklar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde uzman hocalar eşliğinde bir taraftan sportif etkinliklere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş oluyorlar. 8-14 yaş arası çocukların katıldığı okullarda futbol, basketbol, güreş, karete,kick boks dallarda eğitim veriliyor.

KAYITLAR PAZARTESİ BAŞLIYOR

Yaz spor okuluna kayıt yaptırmak isteyenlerin 21 Temmuz -25 Temmuz tarihleri arasında Büyükşehir Belediye Binası A Katındaki Kayıt Bürosuna başvurmaları gerekiyor. Yaz Spor Okulu ile çocukların hem bir tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye BaşkanıFatih Mehmet Erkoç, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi geleceğimiz için önemli” dedi. Bu etkinliklerin sosyal sorumlulukları olduğunun altını çizen Başkan Erkoç, başta spor olmak üzere, birçok sosyal alanda hizmetler sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkıda bulunduklarını söyledi.

Spor şehrimiz açısından çok önemli diyen Başkan Erkoç, “Ata sporumuz, güreş başta olmak üzere Kahramanmaraş İnşallah yeni dönemde spor merkezi haline getireceğiz. Yani Kahramanmaraşımız Gençlik spor bakanlığı ile beraber tesisleri ile sporcu merkezleri ile inşallah güzel tesislerimiz olacak. Hem merkezimizde hemde ilçelerimizde. Bizde Büyükşehir olarak beraberce inşallah spor’un alt yapısını oluşturacağız” diyerek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü;

“SPORU BİR KÜLTÜR HALİNE GETİRECEĞİZ”

“Kahramanmaraş’ta geçmişte olduğu gibi olimpiyat şampiyonları, dünya şampiyonları çıkaran bir şehir haline gelecek Kahramanmaraş. Sporu inşallah tüm çocuklarımıza ahlak haline getirip sporu sevdireceğiz. Bir kültür haline getireceğiz. Genç yaşta çocuk yaşta çocuklarımız alacağız, geleceğin spor adamı haline her branşta yetiştireceğiz. Güreşte, Voleybolda, Basketbolda, yüzmede, futbol da birçok alanda çok büyük önemli yatırımlar inşallah önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Göreceksiniz inşallah bunun gereğini yerine getireceğiz. Yeniden Kahramanmaraş geçmişte olduğu gibi sporla anılan bir şehir haline gelecek. Onun için biz Kahramanmaraş’ta sadece Belediye başkanı olarak değil, her konuda şehrime hizmet etmek için buradayım” dedi. 

Haber: İlker YİYEN