Site Logo

DURSUN ÖZÇELİK:“İŞİ BİLEN YÖNETİMLE YOLA ÇIKIYORUZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yönetimine başarılar dileyerek yönetimin tecrübeli bir ekip olduğuna değindi.

Cumartesi günü yapılan Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Ben inanıyorum ki bu yönetimdeki arkadaşlarımız daha önceki dönemlerde Kahramanmaraşspor’da başarılı bir yöneticilik yaptılar. Kendileri Kahramanmaraş’ımızın kanaat önderleri, bizler onlara güveniyoruz. Onlar var oldukça bizlerde arkalarındayız. Yönetimimiz tecrübeli bir ekip. Bu sezon onlarla yola çıkıyoruz. Şampiyonluğu nasipse bu sezon yakalayacağız. Şimdiden yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

“BİR ÖNCEKİ YÖNETİM BAŞARISIZ DEĞİLDİ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un 2 sezonda yakaladığı başarıdan rahatsız olanların başarısız olarak yorumlamasına açıklık getiren Başkan Özçelik, Bir önceki yönetim bizlere 2 defa final sevinci yaşattılar. Heyecanlı finaller oynadık. 2 finalde de elendik, kaderde kısmette bu varmış. Takımımızın tüm branşlarda başarılı olduğunu biliyoruz. Ben bu işin içerisinde 30 yıldır yer alıyorum ilk sefer bu kadar başarılı bir ekibin Alt yapıda oluşumundan dolayı, bu da genç çocukların, gelecek nesillerin ufuklarının açılacağına inanıyorum. Onlar başarılı bir yönetimle takımı şampiyon yapmaya yeltendiler. Nasip olmadı ama bize heyecanlı bir atmosfer yaşattılar. Ortalıkta çıkan dedikodulara gelince başarıyı kıskananlar başarısızlıkla hüküm sürerler. Bu da oluyor ki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısını çekemeyenler başarısız olarak nitelendirmesi doğaldır” dedi.

“ŞAMPİYONLUK SÖZDE KALMASIN”

Yeni yönetimin tecrübeli bir ekip olduğunu ifade eden Başkan Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2 sezondur finallerden dönüyor. Bir final daha kaldırırmıyız, kaldırmamıyız bilmem amma bundan sonraki süreçte sayın başkanımız gitti diye bu sözlerin geride kalmasını istemiyoruz. Biz nasıl geçmiş yönetimde sözlerle bir yerlere gelmiş isek bu yeni yönetimle beraber yeni dönem için hedef istiyoruz. Sakın gruplara gitmeyelim, play-oflara gitmeyelim. Direk şampiyonluk yaşayalım. Bu şehir artık şampiyonluk istiyor. Yeni yönetimde yer alan kişilerin birçoğu şampiyonluğun kıymetini, değerini çok iyi biliyor. Bizlere şampiyonluk yaşatacağına inancımız tamdır” dedi.

“BAŞKANIMIZ SÖZLERİ İLE BİZLERİ AYDINLATTI”

Kongre alanında seçmenlere seslenen Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, takımımız hakkındaki düşünceleri bizi heyecanlandırdı ve bize ışık oldu diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Kongre günü Kahramanmaraş Büyükşehir  Belediye Başkanımız Belediyespor açısından çok önemli konulara değindi. Güçlendirmelerle takımımızı destekleyip hedefimiz olan Süper Lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Siz merak etmeyin bu takım süper lige yükselecektir demesi bizi mutlu etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz 2 sezondur profesyonel olarak mücadele ediyor. 2 yıllık profesyonel müsabakalarını bir üst lige yükselmek adına ekip kurmuş ve 2 yıl üst üste paly-off’lara katılmış birini yarı finalde, diğerini finalde kayıp ederek hayallerini bir başka sezona bıraktı. Başarılı bir sezon geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz hem alt yapısı ile hemde üst yapısı ile herkesi kıskandırıyor. Tecrübeli Teknik ekibi ve yönetimi ile başarıdan başarıya koşuyor. Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un ise bize yaklaşımı ve bize söylediği sözler bizi sevindirmiş ve bize ışık olmuştur. Bu tutum bizi çok mutlu ederek bizim kafamızdaki karışıklığı aydınlatmıştır. Bizde bu nedenle takımlarımıza daha çok kenetlenip yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Haber: İlker YİYEN