Site Logo

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN RENGİ DEĞİŞTİ!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kongresinde takımın renkleri mavi-kırmızı-beyaz olarak değiştirildi. Yeni sezonda kırmızı-beyaz- Mavi formayla çıkacaklar.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da kongre yapıldı. Yapılan kongre de eski yönetim ibra edildi ve yeni yönetim seçildi. Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk toplanamadığı için bu haftaya kalan kongreye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan ile kongre üyeleri ve taraftarlar katıldı. Mustafa Semerci başkanlığında geride kalan 4 sezon genel kurulda ibra edildi. Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ardından başlayan kongrede divan teşekkülü yeni yönetim listesi ile birlikte seçilen yönetim oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetimin de seçildiği kongre de Cemal Tanrıverdi ve listesi kulübün yönetimini devir aldı. Büyük umutlarla 3. Ligde 2 sezon üst üste Play-off mücadelesi ile 2. Lige yeltenen Mavi- Beyazlılar artık iş adamlarından oluşan yeni yönetim doğrultusunda sahaya çıkacak.

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da kongre de beklenen adımlardan biri atıldı. Kongre öncesi alınan duyumlara göre takımın renkleri değiştirilecek denilmişti. Kongre günü ilk ele alınan maddelerden biri de kulübün mavi-beyaz olan renklerinin mavi-beyaz-kırmızı olarak değiştirilmesi oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezonda sahaya kırmızı-beyaz-Mavi forma ile çıkacağı tahmin ediliyor.

Haber: İlker YİYEN