Site Logo

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUZ

Mustafa Semerci Spor Toto 3. Ligdeki Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 5 yıl önce 2. Amatör kümedeyken devraldıklarını ve bugün 5 branşta profesyonel takımlara sahip olduklarını kaydeden Semerci, bu bayrak yarışında yeni yönetimin bu başarıyı daha üst seviyelere taşıma temennisinde bulundu. Semerci, sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Beş yıl önce ikinci amatörden devraldığımız birçok spor branşında bugün beş profesyonel takım olarak devam ettirmekteyiz. Yeni seçilen arkadaşlarımızın takımı bizim bıraktığımız seviyeden daha ileriye getirirler diye umut ediyorum. Beş yıldan bu yana ekibimizle beraber bir şeyler yapmaya çalıştık. Allah’ın ve sizlerin huzurunda şunu belirtmek istiyorum. Bize emanet olarak verilen bu hizmetti su istimal etmedik. Her bir kuruşuna sahip çıktık. Ve şimdi yeni yönetime teslim ediyoruz. 5 yıl boyunca her koşulda bizleri destekleyen taraftarlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

“SADECE FUTBOL DEĞİL, BİR ÇOK PRANŞTA PROFESYONEL”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Sadece Futbol takımının değil, Voleybol, Güreş, Satranç gibi spor dallarında da profesyonel yapıya sahip olduklarını ifade eden Semerci, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulübü amatör branşlar ve profesyonel ligde oynadığımız takımızla birlikte 5 yıldan beri bizim görevimizde 2. Amatörden aldığımız bu branşlarımızı 3 profesyonel takım olarak devam ettirmekteyiz. Sıfırdan kurduğumuz güreş takımımız Allah’a hamdolsun ilimizde bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye’de çok büyük 4 kulüp arasında girdi. Süper ligde mücadele ediyoruz. Bunun yanında yeni kurduğumuz satranç branşımız süper ligde mücadele etmekte aynı zamanda yine genç takımdan başlattığımız voleybol takımımız son iki yıldan beri 2. Ligde mücadele etmekte ve en son Beşiktaş’la mücadelemizde 3-0 gibi bir mağlubiyet aldık ve 1. Lig hayalimiz bitti. İnşallah çok iyi bir kadro kuruldu. Bu kadro cenabı Allah’ta nasip ettiyse inşallah 1. Lige çıkacağına eminiz” dedi.

“BİZE VERDİĞİNİZ EMANETİ TESLİM ETTİK”

4 yıllık başkanlık hayatında kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, verilen emaneti layıkı ile teslim etmenin gururunu yaşadığını ifade eden Semerci, “İnşallah yeni seçilen arkadaşlarımız bizim bıraktığımız yerden daha ileride bir hizmet getirirler diye temenni ediyorum. 5 yıldan bu yana ekibimle beraber gecemizi gündüzümüze kattık bir şeyler yapmaya çalıştık. Allah’ın huzurunda ve sizlerin huzurunda verdiğiniz emaneti hiçbir zaman suiistimal etmedik. Her kuruşuna kadar sahip olmaya çalıştık. Bugünde bunun rahatlığı ile burada teslim ettik. Bizimle beraber sıcak günlerde, soğuk günlerde kilometrelerce ötelerde bizleri destekleyen sevgili taraftarlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum haklarını helal etsinler. Biz şehrimiz için çalıştık, bu şehrin insanları her şeyin en güzeline layık, inşallah bundan sonrada en güzel şeylere de layık olacaklardır” dedi.

Haber: Halil GEYİK