Site Logo

ÖNAL:''YÖNETİM KİM OLURSA OLSUN BİZ TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ''

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarı Derneği 2. Başkanı Mehmet Önal, Takımların Kahramanmaraş’ın takımı olduğunu ifade ederek “Biz Kahramanmaraş taraftarı olarak Takımların yönetimi kim olursa olsun fark etmez. Biz takımlarımızın yanındayız” dedi.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği 2. Başkanı Mehmet Önal, takımlarının yanlarında olduğunu ifade ederek “biz Kahramanmaraşlıyız Kahramanmaraş’ın adının olduğu ve birlik beraberliğin olduğu her yerde biz varız. Takımımız Kümede düşse, Şampiyonda olsa bizdeki arma, forma ve memleket sevdası olduğu sürece bizi hiç kimse yıldıramaz. Biz Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor için her şeye katlanmaya hazırız” dedi.

“BİZİM İÇİN BAKİ OLAN TAKIMLARIMIZDIR”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un kongre süreci geçirdiğine değinen Başkan Önal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor her ne kadar kurum takımı olursa olsun, şehrin ismi ile özdeşen bir takımdır. Şehrimiz takımlarımız sayesinde tanınıyor. Onlar bizim değerimizdir. Bu nedenle Yönetime kim seçilirse seçilsin bizim için baki olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dur. Yönetimide bizim yönetimimizdir. Baş tacıdır, Şehrimizin adını bir adım öne götüren her zaman baş tacı olmalıdır da. Kahramanmaraşspor’a aynıdır bizim için Büyükşehir Belediyespor’da aynıdır. Böyle olması da gerekiyor” dedi.

“DÜŞTÜ DİYE ÇÖPE ATMAK DOĞRU OLMAZ”

Yönetimler her zaman gelip geçicidir Kalıcı olan taraftar ve takımdır diyen Başkan Önal, Kahramanmaraşspor’un durumu ortada borç batağı içerisinde. İnşallah biran evel bu kötü durumdan kurtulur ve şaha kalkar. Temennimiz takımımızın her zaman iyi yerlerde olmasıdır. Yönetimsel hataları olsa da bu takımımızın bu durumda olması şehrimizin isminin zedelenmesidir. Takım düştü diye çöpe atmak doğru değil. Takım amatöre de düşse bizim takımımızdır. Yönetimsel hatalardan düşen Kahramanmaraşspor yeni sezonda inşallah bizi tekrar güldürür diye umut ediyorum” dedi.  

“BİZ GÖREVİMİZİ HER ZAMAN TAKIMLARIMIZIN YANINDA OLMAK”

Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir diyen Başkan Önal, “Başarı birlik ve beraberlik ile gelir. Bizde bu birlik beraberliği sürdürdüğümüz sürece takımlarımızda istenilen başarıyı sağlayacaktır. Biz Yıllardır tribündeyiz tek amacımız tek derdimiz takımımızın başarısı. Onlar saha bizde tribünde şehrimizin davasını savunuyoruz. Biz takımlarımızın başarı sağlayacağına canı gönülden inanıyoruz ve takımlarımıza güveniyoruz” dedi.