Site Logo

BüyükŞehİr İç Transfere HIz Verdİ

BÜYÜKŞEHİR KAHRAMANMARAŞLILARA SAHİP ÇIKIYOR

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 5 Kahramanmaraşlı genç futbolcuyu bırakmadı.

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için harekete geçti. İç transferde geçtiğimiz gün dört isimle anlaşan mavi fırtına, iç transferde geçen sezon forma giyen 5 Kahramanmaraşlıyı kadroda tutarak onlara sahip çıktı. Recep Aydemir gözetimi altında takıma kazandırılan Halil İbrahim Kır, Sefa Aktepe, Ramazan Haklı, Mehmet (Cengiz) Yılmaz, Ali Özdiller takımla yeniden masaya oturdular. Bu 5 Kahramanmaraşlı yeni sezonda memleketlerinin takımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor formasını giyecekler.

“46 NUMARANIN HAKKINI VERECEĞİM”

Kendi memleketinin takımında forma giydiği için mutluluk duyduğunu ve yeniden takımda kaldığını ifade eden genç sol bek Halil İbrahim Kır, “Geçen sezon forma şansını fazla bulamamıştım. Bu sezon ise inşallah daha çok çalışıp Formamı giyip sahada şehrimin takımı için mücadele edeceğim. Daha önce belirttiğim gibi 46 Numaralı formayı giymek benim için şereftir. İnşallah kendi memleketimin takımında şampiyonluk yaşarım, Kendi memleketim de şampiyonluk yaşamam benim için bir gururdur, Şereftir. Geçen sezondan kalan yarım işi bu sene tamamlamak istiyoruz” dedi.

“BELEDİYESPOR BENİM AİLEM”

Saha içerisinde mücadeleden kopmamak adına her zaman Agresifliği ile göze çarpan kazanma hırsını içerisinde barındıran ve saha içinde mücadeleden asla vazgeçmeyen, Memleketinin takımında forma giydiği için mutluluk duyduğunu ifade eden Sefa Aktepe, “Şehrimin takımında mücadele etmek bana gurur veriyor. Büyükşehir Belediyespor benim Ailem. Ben şuan futbolcu olduysam Kadir Hocam, Recep Hocam, Halil Hocam sayesindedir. Onların emekleri sayesinde buralara geldim. Bu nedenle ne kadar teşekkür etsem azdır onlara. Ben Ailemden ayrılmadığım için çok mutluyum. İnşallah sezon sonunda da bu mutluluğu şampiyonlukla taçlandırırız diye düşünüyorum” dedi.

“GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezonda da forma giyeceği için mutlu olduğunu ifade eden Ali Özdiler, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Benim memleketimin takımı, Benim Ailem. Burada olmaktan son derece mutluyum. Geçen sezon profesyonel oldum. Bu sezonda Nasipse forma giymek için mücadele edeceğim. İnşallah bana güvenen başta recep Hocam olmak üzere diğer hocalarımın güvenlerini boşa çıkarmam. Bu nedenle çalışıp, çabalayıp layıkı ile şehrimi temsil edeceğim” dedi.

“TAKIMA KATKI SAĞLAMAK İÇİN BURADAYIM”

Yıllardır Alt yapı ve a2 takımında takımına katkı sağladığını ve Nasip olursa A takımada katkı sağlamak istediğini ifade eden Mehmet (Cengiz) Yılmaz, “Çok şükür Recep Hocam sayesinde A takım ile çalışacağım. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bizlere sahip çıkarak bizi A takım kadrosuna kattı. Bizlere güvenen o ekibe ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah alt yapıya sağladığım katkıyı arkadaşlarımla birlikte A takımada sağlayacağız. İnşallah bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayız” dedi.

“BU SEZON DAHA DİKKATLİ OLACAĞIM”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un geçen sezon kritik maçta çıkardığı gollerle yıldızı parlayan File Bekçisi Ramazan Haklı ise, Bu sezon kalemde gole izin vermeyeceğim. İyileştim. Bu sezon daha iyi kurtarışlarla herkesin takdirini toplayacağım. Bize güvenen Başta Recep Hocam olmak üzere bütün hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Formamı giyip sahada Şehrimin takımı için mücadelemi kanımın son damlasına kadar harcamaya hazırım” dedi.