Site Logo

AYDEMİR:''İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ''

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için harekete geçti. İç transferde dört isimle anlaşan mavi fırtına, dış transferde teknik ekip doğrultusunda harekete geçecek. Yönetimsel olarak Cumartesi günü kongresi yapılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu sezon işi sağlama almak için ince eleyip sık dokuyacak. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da İç transferde hareketli günler geçiriyor. Geçen sezon takımda yer alan Takım Kaptanı Edip Saruhan, Yasin Elmas, Ferdi Yalçın ve Gökhan kaya ile yola devam eden Mavi fırtına Dış transfer için de kongrenin beklendiği ifade edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezonda şehri en iyi şekilde temsil edeceğini dile getiren Aydemir, Gazetemiz spor yazarı İlker Yiyen’e Kahramanmaraş’ın desteği ile yarım kalan işi tamamlayacaklarını ve 2. Lig’e yükseleceklerini ifade etti. Başarının bir süreç olduğunu kaydeden Aydemir, bu süreci iyi değerlendirerek şehre yakışır bir duruşla şampiyonluğu elde etmek istediklerini kaydetti. Transferle alakalı iç transferde gelişmelerin yaşandığını kaydeden Aydemir, dış transfer konusunda ise birkaç gün içerisinde adımların atılacağını, Kamp konusunda geçen yıl olduğu gibi üç aşamalı bir kamp gerçekleştireceklerini aktardı.

İlk etap kamp çalışmalarına Kahramanmaraş’ta başlayacaklarını ifade eden Teknik patron Recep Aydemir açıklamalarını şu şekilde sürdürüdü;

“TRANSFERDE ACELE ETMİYORUZ”

Takımımızda iç transfer başladı. Geçen sezondan 4 tane futbolcumuz ile masaya oturarak tekrardan anlaştık. İçerideki oyuncularımızın büyük bölümü ile olmasa da çekirdek kadromuzu korumaya çalışacağız. Daha sonraki süreçte de iç transfer bittikten sonra, dış transfere yöneleceğiz. Tabi öncelikle önümüzde kongre süreci var. Takımımız yönetimsel açıdan kongreye gidiyor. Tespit ettiğimiz eksiklikleri gidererek, doğru tespitler yaparak, dış transferleri de sonuçlandırarak sezonu önümüzdeki hafta açmayı planlıyoruz. 2 etaplı bir çalışma süremiz olacak. Bayrama kadar burada bir bölüm çalışacağız. Daha sonra bir bölüm daha çalışıp, ayın 12’si ile 24’ü arası dışarı da bir kamp planlıyoruz.”

 “ÖNCE YÖNETİM SONRA DIŞ TRANSFER BELLİ OLACAK”

“Bizim tespit ettiğimiz oyuncular, dış transferdeki önceliğimizdir. Takdir edersiniz ki, iyi oyuncularda daha üst liglerde oynuyorlar. Transfer döneminin zorluklarından bir tanesi odur. 3’üncü ligde oynuyorlar. Oyuncularda kendilerine göre haklılar hedef seçiyorlar. Birçok futbolcu oradaki teklifleri değerlendirme içerisindeler. O yüzden beklemek zorunda kalıyoruz. Bizimde bir sınırımız var. B Planımız mutlaka var. Önümüzdeki haftaya kadar onları da şekillendirmeye çalışıyoruz. Tabi gömlemlediğimiz futbolcular ile görüşme içerisindeyiz. Dediğim gibi önümüzde kongre var. Kongre ile yönetimimiz belirlenecek. Belirlenen yönetime de izlemlediğimiz futbolcuları sunacağız.  Çok geç kalmadan bunu da bitirmeye çalışıyoruz” dedi.

Haber: İlker YİYEN