Site Logo

BÜYÜKŞEHİR’DE HEYECAN DORUKTA!

3. Ligdeki Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübünde başkan kim olacak?

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yönetimi bugün belli oluyor. Haftalardır merakla beklenen Kongre günü geldi çattı. Büyük umutlarla 3. Ligde 2 sezon üst üste Play-off mücadelesi ile 2. Lige yeltenen Mavi- Beyazlılar 2 sezondur Şampiyonluğu kıl payı kaçırıyor.

BAŞKAN KİM OLACAK?

Yeni sezonda 3. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da adaylığını açıklayan iş adamı Mecit Bayton’un ardından bir isim daha gündeme damga gibi düşmüştü. Bayton’un yanı sıra Başkanlık için ismi geçen Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve imar komisyonu başkanı Cemal Tanrıverdi’nin kulüp başkanlığına aday olduğu öğrenildi. Her iki adayında Bugün yapılacak kongrede yer alması beklenirken, Başkanlık için ismi geçen bir adayda Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Onursal Başkanı Mehmet Bağrıaçık’ın ismi gündeme getirildi.

İŞ ADAMLARI YÖNETİMDE YER ALACAK

Cumartesi günü saat 14.00 da yapılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneğinin 19.06.2014 tarih ve 26 sayılı kararı ile Olağanüstü Genel Kurulunun gereğince Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetimi belli olacak. Kahramanmaraşlı genç kuşak başarılı iş adamlarından Gaffar Akarca, Kubilay Doğan, Suat Değirmencioğlu, Mehmet Cilve, Oğuzhan Cilve gibi önemli isimlerin yeni dönemde Mavi Fırtınanın yönetiminde olacakları tahmin ediliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetim listesi bugün net olarak belli olacak.

KONGRE CUMARTESİ

2 sezon üst üste play-off oynayarak Kahramanmaraş futboluna heyecan getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 5 Temmuz Cumartesi (BUGÜN saat 14.00 da kongre yapacak. Profesyonel olarak çıktığı yolda iki sezon finallerde 2. Ligi kaçıran Mavi-Beyazlılar da mevcut yönetim kongre kararı aldı. Bugün yapılacak kongre de yeni bir yönetim oluşturulacak. Bilindiği gibi Kahramanmaraş büyükşehir Belediyesinin Başkanının değişmesi ile birlikte kurum takımı olarak görev yapan Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi yeni başkan Mehmet Fatih Erkoç’un himayesi altında hareket edecek. Kongre Egemenlik Mahallesi İlahiyat Caddesi Belediyespor Tesisleri (Hanefi Mahçiçek Stadyumu Mevki) Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresinde gerçekleştirilecek. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 12.07.2014 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.

ERKOÇ, SÜPER LİGİ İSTİYOR

Yerel Seçimler sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin başkanlığına getirilen Başkan Fatih Mehmet Erkoç, geçen sezon’un son maçlarında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un birkaç maçını izleyerek Belediyespor’un Süper Lige doğru hareket ettiğini ifade etmişti.

Play-Offlara kalması ile birlikte Başkan Erkoç, “Süper Lig yolunda önemli bir adım attı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor İnşallah Play-off’tanda başarıyla çıktığımızda 2. Lige hızlı bir şekilde bu takımı PTT 1.lige ve süper lige taşımak için çok gayret göstereceğiz hep beraber. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu takım için gecesini gündüzüne katan hocalarımıza, Futbolcularımıza, kadir şinas taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diyerek Belediyespor adına yeşil ışık yakmıştı.

BİRAN ÖNCE KADRO OLUŞTURULMALI

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor Bugün yapacağı kongre sonucunda yönetimi oluşturmalı ve yeni sezon hazırlıklarına başlamalı. Bilindiği gibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Transferde yönetim belirsizliğinden dolayı hiçbir transfer yapamadı. Sözleşmesi biten 3-4 futbolcu ile de yollarını ayıran Mavi- Beyazlılarda Teknik Direktör Recep Aydemir ve ekibinin sözleşme yenileyerek devam edeceği biliniyor. 3. Ligdeki takımların bir çoğu transferde hızlı adımlar yapıp bir çoğu da kamp merkezleri olan yerde kamp çalışmaları ile yeni sezona hazırlanıyor.