Site Logo

ŞAMPİYONLUĞU DARICA’DA DA YAŞAMAK İSTİYORUM

Transferde gaza basan Darıca Gençlerbirliği, üst üste bombaları patlatmaya devam ederken Kulüp Sportif Direktör İlter Kasap, “Kahramanmaraş’a yaşattığım Şampiyonluğu Darıcalılar'a da yaşatacağım”

Geçtiğimiz günlerde kadrosunu 5 önemli yıldızla güçlendiren Darıca Gençlerbirliği, Kahramanmaraşspor formaları giyen Erhan Çelenk ve Sadi Karaduman ile Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişen genç yıldız Furkan Taşdemir’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Önemli Transferler gerçekleştiren Kocaeli ekibi şampiyonluk yaşamak için lige iddialı bir ekip kuruyor.

KASAP, KAHRAMANMARAŞ’I FETİH ETTİ

2010-2012 Futbol sezonunda Kahramanmaraşspor’da görev aldığı süre içerisinde Kahramanmaraşlıların sevgisini kazanan Trabzonlu İlter Kasap Kahramanmaraş Halkına Şampiyonluk yaşatarak şehri fetih etmişti. Şimdi ise aynı şekilde Kocaeli’nin Darıca ilçesinde aynı duyguyu yaşamaya çalışan İlter Kasap Sağlam bir kadro ile lige başlayacağa benziyor. İlter Kasap’ın Sportif Direktör yaptığı Teknik Patronluğunu ise daha önce Kahramanmaraşspor’da yardımcı Antrenörlük yapan Özgür Vurur’un yaptığı Darıca Gençlerbirliği, PTT 1.lig takımlarından Kahramanmaraşspor’dan Erhan Çelenk ve Sadi Karaduman’ı transfer etti. Akdeniz temsilcisinden daha önce de Adem Aydın’ı kadrosuna katan Darıca Gençlerbirliği, böylece Kahramanmaraşspor takımından 3’ncü transferini yapmış oldu. Sportif Direktör İlter Kasap ve Teknik Direktör Özgür Vurur’un daha önce çalıştığı Kahramanmaraşspor’dan öğrencisi olan Erhan ve Sadi, 2014-2015 sezonunda Darıca Gençlerbirliği forması giyecek.

“TAKIMIMIZI İLERİYE TAŞIYABİLECEK OYUNCULAR”

Transfere yoğun bir mesai harcayan Sportif Direktör İlter Kasap, transfer çalışmalarını profesyonel bir şekilde yürüterek genç yıldızları bir bir Darıca Gençlerbirliği takımına kazandırmaya devam ediyor. En az 8 transfer yapacaklarını belirten Kasap, şimdiden bu rakama ulaşmış oldu. Kahramanamaraşspor dan Erhan ve Sadi ile Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişen Furkan hakkında açıklamalar yapan Kasap, özellikle Sadi ve Furkan’ın çok yetenekli futbolcular olduklarını ve Darıca Gençlerbirliği takımını ileriye taşıyabilecek kapasitede oyuncular olduklarını belirtti.

“SADİ VE FURKAN GELECEK ADINA ÖNEMLİ İSİMLER”

Yeni transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Sportif Direktör İlter Kasap şöyle konuştu: ‘’ Orta sahanın sol kanat mevkiinde görev yapan Erhan takımımıza güç katacak önemli bir futbolcu. Sadi Karaduman ve Furkan Taşdemir, bizi ileriye taşıyacak kaliteli futbolcular. Bu futbolcularımızı gelecek adına yetiştirip satmak adına transfer ettik. Ama sezon içinde gösterecekleri performansla takımımızın değişmez oyuncuları arasında yer alabilirler, bunu zaman gösterecek. Yaptığımız her transferde kulübümüzün menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Transferlerimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum ‘’ dedi.

BİR İSİM DAHA GELİYOR

Transfer çalışmalarını yürüten İlter Kasap, geçtiğimiz gün yeniden Trabzon’a giderek yeni bir ismi Darıca Gençlerbirliği’ne kazandırmaya hazırlanıyor. Gizli bir şekilde yürütülen transferle ilgili bilgi vermekten kaçınan İlter Kasap, “Hem kulübümüz hem de futbolcunun zarar görmemesi adına transfer bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz” diyerek yeni bir transfere yeşil ışık yaktı. Transfer edilen isimlerin çoğunun Trabzonlu ve Kahramanmaraşspor’da forma giymesi ilgili konuşan Kasap, ‘’Memleketi veya takımı fark etmez. Kim takımımıza fayda sağlarsa biz onu takıma kazandırmaya çalışıyoruz’’ dedi. İstanbul-Trabzon-Kahramanmaraş arasında adeta mekik dokuyan Kasap, bugün son kez görüşeceği futbolcuyla anlaşırsa, transfer edilen oyuncu sayısı 9’a yükselecek.

“GEÇ KALINIRSA İŞLER DAHA DA ZORLAŞIR”

Kahramanmaraşspor’un üst üste elde ettiği şampiyonluklarda çok büyük emeği olan eski Sportif Direktör İlter Kasap, Kahramanmaraşspor’un yeni sezon planıyla ilgili takımın biran önce harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Kasap, ekonomik sorunların giderilerek transfer sürecinin de en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Kahramanmaraşspor’un başarısında büyük payı bulunan eksi Sportif Direktör İlter Kasap, yeni sezon ile alakalı takımın biran önce harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

“KAHRAMANMARAŞSPOR’U BİR EVLAT GİBİ GÖRÜYORUM”

Kahramanmaraşspor’un çok büyük ekonomik sorunlar yaşadığını dile getiren Kasap, bu sorunların giderilerek Kahramanmaraşspor’un yeni sezona hazırlanması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;

Kahramanmaraşspor’u çok seviyoruz. Ben kendim adıma çok sevdiğimi düşünüyorum. Çünkü onu biz büyüttük, biz bir yerlere getirdik. Kahramanmaraş şehrini de çok seviyorum. Tabi ki Feridun Kolat ve Ufuk Bilgetekin’in emekleri çok fazladır. Çünkü bizi oraya getirenler onlardı. Parayı verenler onlardı. Ancak sonradan yapılan işler doğru işler değildi. Ben o takımı izliyorum, mağlup olduğunda içim sızlıyor. 3-4 tane sağlam oyuncu ile bu takım ligde kalabilirdi. Sonuç olarak futbol para işidir. Herkes oraya para kazanmak için gelmişti. Başarı varsa para da olmalıdır. Benim gönlüm her zaman Kahramanmaraş’tadır. Bu kulübün bir an önce bu belirsizlik ortamından kurtulmasından yanadır.”

“BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇİLMELİ”

Takımın yeni sezon ile ilgili belirsizliğini korumasının takıma olan güveni sarsacağını dile getiren Kasap; “Aldığım bilgilere göre şuanda ortaya Doğan Tehçi başkan çıkmış. Kulübü tekrardan satın almak için bir takım girişimlerde bulunmuş. Yanındaki bir takım kişiyle neler yapabilir? Ona kim destek olacak? Bunlarında hesaba katılması gerekiyor. Doğan Başkan sonuç olarak bu işi seven insan. Göreve gelmesi durumunda da şehrin ona gereken desteği vermesi gerekiyor. Kahramanmaraşspor’un sonuç olarak bir an önce tekrardan Kahramanmaraş şehri ile kucaklaşması gerekiyor. İş adamlarıyla, belediyesiyle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütleriyle bir an önce kucaklaşmalıdır. Kahramanmaraş’ta da nüfusun birçoğu genç. Genç nüfusa bir şeyler kazandırmak gerekiyor” ifadesini kullandı.