Site Logo

YİNE TARAFTARI KANDIRDILAR

Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş yönetimi yine taraftarı kandırmasını bildi.

PTT 1. Ligden düşen Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Yönetimi Yaklaşık 20 Gün önce yaptığı açıklama’da 1 Temmuz’da Kahramanmaraşspor’lu futbolcular’ın Kahramanmaraş’ta toplanıp çalışmalara başlayacak demesi üzerine taraftarın meraklı bekleyişi başlamıştı. Verilen tarihin 3 gün geçmesi ile birlikte taraftar yeniden harekete geçti. Bugün 3 Temmuz tesislere gelen futbolcu henüz yok. Birçok Futbolcu Takımdan ayrıldı ve Takımda Futbolcu kalmadı. Kahramanmaraşspor Kulüp yönetimi Kahramanmaraşspor’lu Taraftarları kandırmaya devam edecek gibi görünüyor.

KAHRAMANMARAŞSPOR DA DURUM HER GEÇEN GÜN KÖTÜLEŞİYOR

Kahramanmaraş’ın efsane futbol takımı Kahramanmaraşspor’da taraftarı tedirgin eden tablo her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Federasyona başvuran oyuncular takımdan bir bir ayrılırken, yabancı oyuncular da alacaklarının temini için takımı FİFA’ya şikayet etmesi Kahramanmaraşspor taraftarının huzurunu bir hayli bozdu. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de mücadele eden ve büyük bir hezimet yaşayarak küme düşen Kahramanmaraşspor’da olumsuzluklar devam ediyor. Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, yeni sezon ile ilgili hiçbir hazırlık yapmazken, elindeki oyuncuları da bir bir kaybetti. Geçtiğimiz sezon kırmızı-beyazlı formayı giyen tüm oyuncular takımı federasyona şikayet ederek takımdan ayrılırken, yeni transfer yapmaması da taraftarı tedirgin etmeye başladı. Maddi olarak çok büyük sıkıntılar çektiği bilinen takımda henüz yeni sezon ile ilgili bir adım atılmazken, geçtiğimiz sezon forma giyen6 yabancı oyuncuların 5’inin de takımı FİFA’ya şikayet ettiği bildirildi.

5 YABANCI TAKIMDAN ALACAKLARINI ALAMADIĞI GEREKCESİ İLE FİFA’YA VERDİ

Kahramanmaraşspor’da bir sezonda 6 yabancı oyuncu forma giydi. Bu oyuncuların 5 tanesi FİFA’ya verdi. PTT 1. Ligden ağır bir yara alarak düşen Kahramanmaraşspor, resmi olarak 1 sezonu 6 yabancı oyuncu ile bitirdi. Nijerya’dan İzu Azuka, Oseni Bolaji, Senagalli Muostapha Dabo, Sırp Djordije Cetkovic, Boşnak Branco Grahovac, Beninli Razak Omotoyossi ile sezonu tamamlayan kırmızı-beyazlılarda 6 yabancı oyuncudan 5 tanesi alacaklarını alamadıkları için FİFA’ya başvurdu. 6 yabancı oyuncudan Moustapha Dabo haricinde ki bütün oyuncular Kahramanmaraşspor’u FİFA’ya şikayet etti. FİFA’nın yabancı oyunculardan dolayı Kahramanmaraşspor’a ne tür bir ceza vereceği henüz bilinmiyor.

TAKIMI DEVRALACAK OLMASINA RAĞMEN TAKIMI VERMEDİLER

Maddi imkansızlıklarla Boğuşan Kahramanmaraşspor yönetimi takımı satlığa çıkardığını duyurmuştu. Yapabilecek biri varsa gelsin diyen yönetim Takıma talipli olana da cevap vermeyerek suskunluğunu korumaya devam ediyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor’a talip olan ve bazı girişimlerde bulunan Eski Başkan Doğan Tehçi takımı devralmak istemişti. Kahramanmaraşspor’u devir almak için girişimlerde bulunan Doğan Tehçi Gazetemiz yazarı ilker Yiyen’e takımı almak için bir girişimde bulundum ama bir türlü anlaşamadık. Teminat istedim o da olmayınca almaktan vaz geçtim” diyerek taraftarının umudunu suya düşürmüştü. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligde kötü bir sezon geçirerek taraftarını hayal kırıklığına uğratarak 2. Lige düşen Kahramanmaraşspor’un yeni sezon için karmaşası devam ediyor.

Maddi imkansızlıklardan dolayı takıma saltığa çıkaran Fatura vizyon Şirketi sessizliğini korurken Takıma Talip olan Kahramanmaraşspor eski Başkanlarından Doğan Tehçi, takımı almak için bazı girişimlerde bulunmuştu. Takımın Şirket statüsünden Dernek Statüsüne dönmesini Borçları ile o şekilde kabullendiğini ve bu süreçte transfer yapabilmek için teminat isteyerek takımı almayı kabul eden Doğan Tehçi’ye Şirketten cevap gelmeyince vaz geçtiğini açıklamıştı.

TARAFTAR TAKIMIN ÖZÜNE DÖNMESİNİ İSTİYOR

Takımın bulunduğu durumdan hoşnut olmayan taraftarlar Kahramanmaraşspor A.Ş. takımının ana şirketi olan Fatura vizyon şirketini istemediklerini takımın Kahramanmaraşlı taliplerine verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Kahramanmaraşspor’a gönül veren Kahramanmaraş’ın taraftara gurupları, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği, Edeler Grubu Taraftar Topluluğu, Çılgınlar Grubu, Cefakarlar grubu hem fikir olarak takımın devredilmesini bekliyorlar.

45 Yıllık Çınar her geçen gün bir adım daha geri giderek yok olmanın eşiğinde. Bu şehir futbol konusunda çok büyük eksiklikler yaşıyor. Bu eksiklikleri gidermek için de bir adım atılması gerekiyor. Bu adımı yapan insanların da önünün tıkanmaması gerekiyor.

ŞİRKET BİLDİĞİNİ YAPIYOR

Maddi ve manevi anlamda zor güğnler geçiren Kahramanmaraşspor A.Ş. yönetimihiç kimseye kulak asman-dan bildiğini yapmaya devam ediyor. Ne takımı devrediyor, ne degelecek sezona ilişkin bir hazırlık yapıyor. Kahramanmaraşspor’u yönetemeyen kişilerin biran önce takımdan elini çekmesi gerekiyor. Taraftarlar da dahil bu şehrin onları istemediği apaçık ortadadır. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de Kahramanmaraşspor büyük bir hüsran yaşadı. Aynı şeyin bu yıl da olacağı aşikardır. Biran önce bu durumdan kurtulmalıyız ve şampiyonluğa koştuğumuz yıllar dönmeliyiz. Şuanda takımı isteyen bir yönetim oluştu. Ancak bu yönetim mevcut yönetimden takımı devralamıyor. Bu durum ise Kahramanmaraş’ın futbol geleceğini olumsuz yönde etkiliyor. Bu durumun biran önce giderilmesi gerekiyor. Sürecin tıkanması Kahramanmaraşspor’un çöküşünü hızlandırıyor. Takım puan cezası yemek üzere. Bu cezayı yemeden önce bir adım atılmalı ve takım kurtarılmalı. Taraftar Sezon içerisinde birçok kez tepkilerini dile getirmelerine rağmen yönetim bu işe kulak tıkayarak bildiğini yapmaya devam ettiler. Şuanda gelinen nokta şehrin takımının kaderini değiştirmiş durumda. Sadece Kahramanmaraş’ta değil, tüm Türkiye’de Kahramanmaraşspor’un vizyonunun bozulduğu da aşikardır. Mevcut yönetim bunları düşünmüyor ve bu konularda hiçbir adım atmıyor. Bunları yapmadıkları gibi takımı başkasına da devretmemek için direniyorlar. Yeni sezonun başlama tarihi yavaş yavaş yaklaşırken bu durum Kahramanmaraşspor açısından günden güne kötüye gidiyor. Zaman daraldıkça taraftarında endişesi tavan yapıyor.