Site Logo

ABDULLAH SÖNMEZ DİYARBAKIRDA!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un orta saha oyuncusu Abdullah Sönmez yeni sezon için Yeni Diyarbakırspor ile anlaştı.

Yeni sezon hazırlıklarına bir türlü başlayamayan ve yönetim sürecini aşamayan Mavi fırtınada geçen sezon mücadele eden futbolcular bir bir uçmaya başladı. Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, Kahramanmaraş Belediyespor’dan Abdullah Sönmez’i transfer etti. Transfer çalışmalarında hafta sonuna kadar önemli futbolculara imza attırılacağı kaydedildi.

Diyarbakırspor, transferde hız kesmiyor. Daha önce Kahramanmaraşspor’dan Erhan Kurt ve Fahrettin Bıyıklı, 68 Yeni Aksarayspor’dan İbrahim Konuksever ve Can Avcı, İnegölspor’dan Erdinç Karakaş, Fatih Karagümrükspor’dan Mehmet Özdıraz ile Nazilli Belediyespor’dan Ceyhun Demircan’ı transfer eden Diyarbakırspor, Kahramanmaraş Belediyespor’dan Abdullah Sönmez’i de renklerine bağladı.

Geçen sezonun ilk yarısında Gölcükspor ve ikinci yarıda Kahramanmaraş Belediyespor’da forma giyerek, 29 maçta sahada yer alan Abdullah Sönmez'le 2 yıllık anlaşma yapıldığı kaydedildi.

“HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ”

Kulüpten yapılan açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiği belirtilerek hafta sonuna kadar PTT 1. Lig ve 2. Lig’de oynayan bazı futbolcularla da anlaşma yapılacağı kaydedildi. Açıklamada, “Kulübümüzün bu yılki hedefi 2. lige doğrudan çıkmaktır. Bu amaçla erken başladığımız transferde şu ana kadar önemli yol aldık. Teknik heyetin alınmasını istediği futbolcuların önemli bir bölümünü transfer ettik. Abdullah Sönmez’in de hedefe giden yolda katkıda bulunacağına yürekten inanıyoruz. Şampiyonluk için maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan başkanımız teknik heyetin istediği diğer futbolcuları da transfer etmek için özel çaba harcıyor. Hafta sonuna kadar transferi önemli ölçüde tamamlamış olacağız. Ondan sonra diğer kulüplere ve üst liglerde boşta kalacak oyunculara göre hareket edeceğiz” denildi.