Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DA TRANSFER BAŞLIYOR!

Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Kolat yeni sezon öncesi ''Tarafsız Saha''ya Transfer Gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon PTT 1.Ligden Küme düşerek Taraftarlarına büyük üzüntü yaşatan Kahramanmaraşspor'da Transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

işte Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Kolat'ın Transfer açıklaması..!

Taraftarlarımıza iki sezon üst üste Şampiyonluk yaşatıp 3.Ligden PTT 1.Lige kadar yükselip sonra bir takım Maddi imkansızlıklar ve sıkıntılı günler geçirip PTT 1.Ligden 2.Lige düşerek bizlerde bu üzüntüyü Taraftarlarımızla birlikte yaşamış bulunmaktayız.

Futbolda inişler çıkışlar mutlaka vardır ve olacaktır.

Maddi anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtik.

Ve kendimize her zaman başarıyı bir hedef olarak seçtik.

Başarı dolu 2 sezonun ardından başarısız bir PTT 1.Lig sezonu yaşayıp Ligden düşerek Taraftarlarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz.

Ama bu Ligden düşmek demek Futbolun yada Başarınının bitmesi anlamına gelmez.

Bizler nasılki geldiğimiz ilk iki sezon Kahramanmaraşspor Taraftarlarımıza Şampiyonluk yaşatıp kendileri ile birlikte Zirveye çıktıysak, Yine bu sezon Maddi İmkansızlıklardan kurtulup Allah izin verirse ,2014-2015 Futbol sezonu öncesi  Temmuz ayında  Yeni Transfer çalışmalarına başlayıp Güçlü bir Kadro kurarak sezon hazırlıklarına başlayacağız.

Taraftarlarımızın içi Rahat olsun ve Yeni sezonda umarım yapacağımız isabetli Transferler ile Keyfli ve başarılı bir sezonı mutlu bir şekilde taçlandırıp yine şampiyonluk dolu güzel sezonları hep birlikte yaşarız dedi.

Haber: Mustafa AYKIR