Site Logo

Fahrettİn BIyIklI ve Erhan Kurt Yenİ DİyarbakIr'da

Diyarbakırspor A.Ş.’yi çalıştıran Kahramanmaraşlı Teknik Direktör Fethi Çokkeser Kahramanmaraşsporla ilişkisini kesen 2 futbolcuyu takımına takviye etti.

Spor Toto 3.Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş, yeni sezonda şampiyon olmak için kolları erken sıvadı. Teknik patronluğunu Kahramanmaraşlı Teknik Direktör Fethi Çokkeserin yaptığı Diyarbakırspor A.Ş. yeni sezon transferlerine Kahramanmaraşspor da 3 sezon forma giyen Erhan Kurt ve Fahrettin bıyıklı ile başlangıç yaptı. Daha önce Teknik Direktör Fethi Çokkeser’in öğrencileri olan ve Kahramanmaraşspor da sözleşmesinin bitmesi ile Çokkeser’in talebi üzerine 2 futbolcu ile irtibata geçen Kulüp bu 2 futbolcu ile masaya oturarak anlaşmaya vardı.

ERHAN VE FAHRETTİN DİYARBAKIRSPOR’DA!

Yeşil-Kırmızılı ekip geçen sezon PTT 1.Lig'de oynayan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt ile 2.Lig'de forma giyen Erdinç Karakaş'la anlaştı. Daha önce Teknik Direktör Fethi Çokkeser’in öğrencileri Erhan Kurt ve Fahrettin Bıyıklı’nın Kahramanmaraşspor ile ilişkisinin kesilmesi ile birlikte Teknik Direktör Çokkeser’in tavsiye ve talebi üzerine bu iki futbolcu ile anlaşma sağlandı. Diğer yandan İnegölspor’dan da bir futbolcu kadroya dahil edilerek Diyarbakırspor sezona bomba bir giriş yaptı.

PTT 1.LİG VE 2.LİG'DEN TRANSFERLER

Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği 3.Lig'de 2.Lig'e çıkma şansını hem lig maratonunda hem de Play-Off finalinde olmak üzere iki kez kaybeden Diyarbakırspor A.Ş, yeni sezon için transferlere erken başladı. Yeşil-Kırmızılı kulüp, transferde 3 önemli oyuncu ile anlaştı. Geçen sezon PTTT 1.Ligi'nde mücadele eden Kahramanmaraşspor'dan orta alan oyuncusu Erhan Kurt ve stoper Fahrettin Bıyıklı ile 2.Lig ekibi İnegölspor'dan sol bek Erdinç Karakaş'ı transfer etti.

TAKIMLARININ DEĞİŞMEZ İSİMLERİ

Kahramanmaraşspor'un 3.Lig'den 2.Lig'e ve 2.Lig'den 1.Lig'e çıkan kadrosunun değişmez isimlerinden olan Trabzon doğumlu futbolculardan Erhan Kurt'un geçen sezon 27 maçta ve Fahrettin'in de 20 maçta forma giydiği bildirildi. Geçen sezonun ilk yarısında 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'nde ve ikinci yarısında da 2.Lig ekibi İnegölspor'da forma giyen Erdinç Karakaş'ın 27 maçta oynayarak bu takımların değişmezi olduğu belirtildi. Diyarbakırspor A.Ş'nin Kahramanmaraşlı teknik direktör Fethi Çokkeser'le kesin olarak anlaştığı ve bu transferlerin Çokkeser'in talebi doğrultusunda gerçekleştiği kaydedildi.