Site Logo

DARICA ADEM VE ERHAN’A KANCAYI TAKTI

PTT 1. Ligden düşen Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da forma giyen Adem Aydın ve Erhan Çelenk’in talibi çok.

Spor toto 3. Ligde mücadele eden ve daha önce kahramanmaraşspor’da sportif Direktörlük yapan İlter Kasap Yardımcı antrenörlük yapan Özgür Vurur Darıca Gençlerbirliği’nin kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı- Yeşilliler Kahramanmaraş’tan Erhan ve Adem’in peşine düştü. Bu iki futbolcunun Transfer konusu Darıca Basınına bomba gibi düştü.

Yerel Gazetelerin manşete aldığı “Darıca’dan Büyük atak” başlıklı haberi Darıcadaki spor camiasını harekete geçirdi.  

3. ligde mücadele eden Darıca Gençlerbirliği Transferde taarruza başladı. Sarı yeşilli ekip geride bıraktığımız sezonda PTT 1. Ligde mücaden düşen Kahramanmaraş temsilcisi Kahramanmaraş forması giyen Erhan Çelenk ve Adem Aydın’a kancayı taktı. Teknik Direktör Özgür Vurur, Listenin ilk sırasına yazdığı iki eski öğrencisine “bizi bekleyin” mesajı gönderdi.

2.lig hedefine bu yılda yaklaşamayan Darıca Gençlerbirliği yeni sezon için sağlam bir kadro ile girmek için düğmeye bastı. Transferde bildiği tanıdığı oyuncuları alacaklarını açıklayan sarı yeşilli ekibin genç teknik direktörü Özgür Vurur bu kapsamda Kahramanmaraşspor’dan öğrencileri olan Erhan Çelenk ve Adem Aydın’ın transfer edilmesini istedi.

Geçtiğimiz sezon PTT 1.ligde oynadıkları futbolla sevilmelerine rağmen Kahramanmaraş’ta küme düşmesinden kurtaramayan iki oyuncuya çok sayıda talibin olduğu öğrenildi.

VURUR “BEKLEYİN” DEDİ

Darıca Gençlerbirliği Teknik direktörü Özgür Vurur Listesinin ilk sırasına aldığı iki oyuncuyu aradığı ve kimseye söz vermeyin dediği öğrenildi. Kahramanmaraşspor’un PTT 1.ligden düşmesi ile birlikte Erhan ile Adem’in şuan için ön görüşmede olduğu öğrenilirken Darıca Yönetiminin ise bu önemli iki oyuncuyu kadroya katma çabasında olduğu öğrenildi.

Haber: İlker YİYEN