Site Logo

Hanefİ Mahçİçek Stadyumu YoĞun BakImda

Profesyonel lig müsabakalarının oynandığı Hanefi Mahçiçek Stadyumu yoğun bakıma alınarak yeni sezona hazırlanıyor.

Geçen sezon ve daha önceki sezonlarda Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra A2 ve amatör lig müsabakalarının oynandığı Hanefi Mahçiçek Stadyumu yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda bakıma alınarak stadyuma yeni şekil veriliyor.

Profesyonel temsilcilerimiz Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un geçen sezon büyük yükünü çeken ve ilk devrenin bütün maçlarının oynanması ile birlikte bakımsız hale gelen 12 Şubat stadyumunun faaliyete geçmesi ile birlikte bakıma alınan özellikle çimlerinin, koltuklandırma ve skorbort ile süslenerek farklı ambiyans verilmeye çalışan Hanefi Mahçiçek stadyumu sezon sonuna kadar Antrenman sahası olarak kullanılması ile bakımın yetersiz olmasından kaynaklanan sebebiyetle yeniden yoğun bakıma alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çevre düzenlemesi koltuklandırma ve çim düzeyinin tekrar bakımı ile daha farklı bir görüntüyle yeni sezon hazırlığına başlanan Hanefi Mahçiçek stadyumunda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Özellikle Çim ve tribün temizlenmesi ile başlanan bakım ilerleyen günlerde çevre düzenlemesi ve boya gibi tadilatlarla son bulacak. Bu işlerin bitmesi ile Hanefi Mahçiçek stadyumu pırıl pırıl bir görüntü ile göz kamaştıracak. Sadece Hanefi Mahçiçek stadyumunun bakımı ile kalınmayacak yanda bulunan antrenman sahaları, suni çim sahası da kontrolden geçirilerek yeni sezona hazır hale getirilecek. 

Haber: İlker YİYEN