Site Logo

BAŞKANIMIZ SÖZLERİ İLE BİZLERİ AYDINLATTI

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, takımımız hakkındaki düşünceleri bizi heyecanlandırdı ve bize ışık oldu” dedi.

Kahramanmaraş Spor taraftarlarını Resmi olarak dernek statüsünde bir araya getiren Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yönetimi geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Önal, Muhasip ve Basın Sözcüsü İlker Yiyen den oluşan ekip Başkan Erkoç’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak şehrin takımlarına sahip çıkılması gerektiğini belirttiler. Başkan Erkoç takımın daha yukarı taşınacağını ifade ederek hedefin Süper Lig olduğunu açıklaması taraftarı heyecana bürüdü.

 

Bu heyecan ile birlikte takımlarına sahiplenerek tek yumak olmaya çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Geçtiğimiz hafta biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç başkanımızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Bu sırada Takımlarımızın durumlarını da çınlatarak takımlarımızın biran önce harekete geçmesini biran önce yol alması gerektiğini ifade ederek takımlarımıza sahip çıkılması gerektiğini belirttik. O ise bizlere  “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor açısından çok önemli bir planımız var. Güçlendirmelerle takımımızı destekleyip hedefimiz olan Süper Lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Siz merak etmeyin bu takım süper lige yükselecektir” demesi bizi mutlu etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz 2 sezondur profesyonel olarak mücadele ediyor. 2 yıllık profesyonel müsabakalarını bir üst lige yükselmek adına ekip kurmuş ve 2 yıl üst üste paly-off’lara katılmış birini yarı finalde, diğerini finalde kayıp ederek hayallerini bir başka sezona bıraktı. Başarılı bir sezon geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz hem alt yapısı ile hemde üst yapısı ile herkesi kıskandırıyor. Tecrübeli Teknik ekibi ve yönetimi ile başarıdan başarıya koşuyor. Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un ise bize yaklaşımı ve bize söylediği sözler bizi sevindirmiş ve bize ışık olmuştur. Bu tutum bizi çok mutlu ederek bizim kafamızdaki karışıklığı aydınlatmıştır. Bizde bu nedenle takımlarımıza daha çok kenetlenip yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefliyoruz” dedi.