Site Logo

ERKOÇ:“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SÜPER LİGE ÇIKACAK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yönetimi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Önal, Muhasip ve Basın Sözcüsü İlker Yiyen den oluşan ekip Başkan Erkoç’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak şehrin takımlarına sahip çıkılması gerektiğini belirttiler. Başkan Erkoç’un Makam ziyaretlerinin sürdüğü ve Hayırlı olsun ziyaretlerinin sürdüğü ve akın akın ziyaretlerin devam ettiği, makam odasının kalabalık bir ortama olması ile ayakta sohbet ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un durumları, Transfer politikaları ve konumları tartışıldı.

Ayakta süren sohbette Başkan Erkoç takımın daha yukarı taşınacağını ifade ederek hedefin Süper Lig olduğunu açıkladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çok uzun yıllar sonra büyük bir çıkış yakalayarak PTT 1. Lige çıkan ve tarihi bir düşüş yaşayan Kahramanmaraşspor’un durumuna da üzüldüğünü ifade etti. 

“SONUÇTA KİMSE BAŞARISIZ OLMAK İSTEMEZ”

Söyleyecekleri büyük bir merakla beklenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Kahramanmaraşspor tabi ki bizim takımımız. Ama şuanda bildiğiniz gibi Kahramanmaraşspor aynı zamanda bir şirket. Geçmişte bizim hem Mahir Ünal Bey hem de iş adalarımız aracılığı ile desteklerimiz oldu. Yani takım başarısız oldu. Yöneticiler tabiki ellerinden geleni yaptılar. Ama bu spor sonuçta kimse başarısız olmak istemez. Biz Kahramanmaraş olarak hükümet olarak üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonraki süreç için ise bir karar vermemiz gerekecek. Biz Büyükşehir Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor için yeni kararlar aldığını ve önümüzdeki yıllarda süper lige çıkacağını ifade eden Fatih Mehmet Erkoç, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor açısından çok önemli bir planımız var. Güçlendirmelerle takımımızı destekleyip hedefimiz olan Süper Lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu takım için gecesini gündüzüne katan hocalarımıza, Futbolcularımıza, kadir şinas taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraşspor’un ve Belediyespor’umuzun tabi ki süper ligde olmasını istiyoruz. Taraftar var. Büyük ilgi var. Taraftarlarımızın stadyumdan üzgün ayrılmasını istemiyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraşspor’un inşallah 2-3 yıl içerisinde süper lig de olması için çalışacağız. Hedefimiz bu yönde hep birlikte çalışacağız hep birlikte Kahramanmaraş’ın başarısı için mücadele edeceğiz İnşallah. Bunun için hep birlikte gayret ve çabayı göstereceğiz hep birlikte” ifadelerini kullandı. 

Haber: İlker YİYEN