Site Logo

Hala neyİ tartIŞIyorsunuz? Taraftara ne oldu?

Kısa bir aradan sonra sizlerle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim.
Lig başladı başlayacak derken, sezonun ikinci yarısına bile başladık.
Sezonun tamamlanmasına şurada beş maç kaldı.
Hala tartışılıyor.
Kahramanmaraşspor başarılımı değil mi?
Her zaman olduğu gibi kimileri başarılı buluyor kimileri ise başarısız.
Hatta bazılarına göre Kahramanmaraşspor vasat bir oyun sergiliyor.
Bence mi?
Aslında hiç sevmem bence kelimesini ama bazı yerlerde kullanmak gerekiyor, şimdi olduğu gibi. BENCE Kahramanmaraşpor başarılı,
İstatistiklere bakıldığında kalesinde en az gol gören iki takımdan bir tanesi ve yine en fazla galibiyet alan takımlardan birisi, üstelikte en yakın rakibinin 4 puan önünde.Yani bu takımımızın başarılı olduğunu gösteriyor. Hele hele son zamanlarda aldığı puanlar ve takımın çok iyi motive olmasıyla daha da iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.


Taraftara ne oldu?
Sezon başından bu yana her zaman yazdık çizdik,
Takımın morale desteğe, kısacası taraftar desteğine ihtiyacı var dedik.
Geçte olsa anlatmak istediklerimiz yeni yeni anlaşılıyor ve taraftar takımını kucaklıyor takımına sahip çıkıyor olması gerektiği gibi.
Geçtiğimiz hafta sonu Hatayspor karşısında aldığımız galibiyet gibi beraberlik bunun apaçık göstergesiydi.Bu arada yeri gelmişken söylemeden geçmek istemiyorum.
Kahramanmaraşpor’a gönül veren 500 taraftarı Hatay deplasmanına götüren 1969 taraftarlar derneği başkanı sayın Aleaddin Devlet Ülger başta olmak üzere, bu organizasyona emeği geçen herkese Kahramanmaraşlı sporseverler adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Konuyu fazla dağıtmadan devam etmek istiyorum.
Hatay deplasmanına giden tabiri caizse çıkartma yapan takımına gönül veren onunla ağlayıp onunla gülen 500 taraftar, Hatay spor deplasmanına damgasını vurdu.
Nerden mi biliyorum?Tabi ki bende ordaydım.
Oraya giden 500 taraftar deplasman da adeta 5000 bin taraftar oldular ve desteklerini 90 dakika boyunca sürdürdüler. Takımları için Kahramanmaraş için, uzun lafın kısası taraftar görevini yaptı.Onları da ayrıca kutluyorum.


Kahramamanraşspor ve Lig A
Tabi ki herkesin isteği Kahramanmaraşsporu lig a da görmek, daha iyi daha kaliteli takımlarla oynaması daha kaliteli bir oyun izlemeleri.
Peki bu sadece arzu edilen bir istek olarak mı kalacak yoksa, Kahramanmaraşpor lig A’ya çıkacak mı?
Neden olmasın?
Bence isterlerse bu takım lig A’ya da çıkar süper lige de.
Taraftar taraftarlığını yapar desteğini sürdürürse, futbolcular hedeflerinin bilincinde olarak sahaya çıkarsa, yönetim gerekli olan desteği alır ve bunu da oyunculara yansıtırsa neden olmasın?
Çıkar çıkar bu takım lig A’ya çıkar ben buna inanıyorum. Çünkü bizim lig A takımlarından hiç eksiğimiz yok, fazlamız var.
Bunun için en başta Kahramanmaraş’ı havaya sokmak ve Kahramanmaraş halkını buna inandırmak gerek.
Şimdiden başlayalım şehrimizi kırmızı-beyazlı bayraklar ile süslemeye.
Bütün kırmızı-beyazlı bayraklarımızı yerlerinden çıkarıp dalgalandıralım.
Sizce bu şehir bunu hak etmiyor mu?
Daha ne duruyorsunuz?
Kalın sağlıcakla…………

Yaşar KÜÇÜK