Site Logo

BÜYÜKŞEHİR’DE MORALLER BOZUK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Recep Aydemir 2. Lige çıkamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Play-Off final maçında Samsun 19 Mayıs stadyumunda Localtime Fatih Karargümrükspor’a 3-1 mağlup olarak elenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da 2. Lige çıkamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

16 Mayıs Cuma günü 19 Mayıs Stadyumunda oynanan ve ilk yarısı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarsını da ise kontre atakla yediği golle müsabakanın 90 dakikasını 1-1 tamamlayarak uzatmalara giden ve uzatmalarda ise şanssız bir şekilde 2 gol yiyerek karşılaşmadan 3-1 mağlubiyetle ayrılarak Şampiyonluğu başka bahara bırakan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Recep Aydemir Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Yazarı İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada sezonu istemedikleri bir şekilde tamamlamak zorunda kaldıklarını belirtti.

Oynadıkları iki play-off maçında da iyi futbol oynamalarına rağmen elenmekten kurtulamadıklarını ifade eden Aydemir, “Olmayınca olmuyor” dedi.

16 Mayıs Cuma günü Samsun 19 Mayıs stadyumunda oynanan final müsabakasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un 90 dakika boyunca üstün oynadığını anlatan Aydemir, şöyle konuştu:

“Taraftarımızın da desteğiyle maça iyi başladık. Rakip yarı sahada iyi oyunumuzu maçın sonuna kadar sürdürdük ancak bazı gol pozisyonlarını değerlendiremememiz hepimizin moralini bozdu. İlk yarının son dakikalarında gol ile de tanıştık. İkinci yarıya da iyi başladık. Kaptanımız Edip’in kasığına çarpan top nedeni ile sakatlanması bizim kırılma noktamız oldu. Kaptan Edip’in yerini Kerimle doldurmak istedik ama olmadı. Edip’in oyundan çıkması ile golü kalemizde gördük. Son dakikada yediğimiz golle de maalesef maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda ise sahada ayakta durmakta zorlandık. Rakibimiz Fatih Karagümrük ise Sahadan istediğini alarak ayrıldı. Biz ise çok istediğimiz 2. Lige çıkamadık. Takım olarak bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Maçtan sonra bütün oyuncularımız gözyaşları içerisinde sahayı terk etti. Her şeye rağmen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u buralara kadar getiren oyuncularımı kutluyor, hepsinin alnından öpüyorum” ifadelerini kullandı.