Site Logo

BÜYÜKŞEHİR’DE PLAY-OFF HAZIRLIĞI

Silivrispor’u mağlup ederek Silivrispor’u Play-off dışına kendisini Play-off hattına atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da hazırlıklar başladı.

Spor toto 3. Ligde müsabakalar sona ermesi ile birlikte play-off’a katılmayı hak kazanan takımları Play-off heyecanı sardı. Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda Silivrispor’u 2-1 mağlup ederek Play-off oynamayı hak kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Samsun da oynayacak final maçlarının hazırlığı başladı. Ligin bitimi ile birlikte Play-off hazırlıklarına başlayan Mavi- Beyazlılar dün düz koşu kısa pas çalışmaları ile ilk hazırlıklarına başladı. Neşeli geçen antrenmanda futbolcuların neşeleri antrenmana yansıdı. 2. Lig için mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Samsun daki final maçının ilkini Ankara Demirspor’a karşı oynayacak.

İLK DEFA GECE ANTRENMANI YAPACAK

Mavi Fırtına bu sezon ilk defa gece antrenmanı ile hazırlanıyor. Samsunda oynanacak olan Play-off müsabakası hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bugün akşam 12 Şubat stadyumunda gece antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürecek. Bilindiği gibi Samsunda oynanacak Ankara Demirspor ile ilk Play-off randevusu 12 Mayıs akşam saat 20.30 da başlayacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Çarşamba akşamı saat 20.00’da 12 Şubat Stadyumunda yapacağı antrenmanın ardından Samsun’a gidecek.

PERŞEMBE GÜNÜ SAMSUN YOCUSU

Spor Toto 3. Ligde play-off grubuna kalan ve 2. Lige yükselme mücadelesi verecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, hava yolu ile Samsun’a gidecek. Kahramanmaraş’taki son hazırlığını Çarşamba akşamı saat 20:00’da 12 Şubat Stadyumunda yapacağı gece antrenmanı ile Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra Perşembe günü Final maçı hazırlığı için Samsun ilinde temsilcimiz Pazartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürmek amacıyla kampa girecek.