Site Logo

MaraŞ'ta Şampİyonluk havasI yasak!

Teknik direktör Abdülkerim Durmaz, Siirtspor'u yenerek, hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.. Durmaz, "Kesinlikle rehavete kapılmak yok." dedi..

Durmaz yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için hazırlandıkları Siirtspor maçında iyi mücadele ederek, hak ettikleri 3 puanı aldıklarını belirtti.

Maça iyi başlayan taraf olduklarını ve 90 dakika boyunca rakibe oranla üstün olduklarını ifade eden Durmaz, ''Baskılı oyunumuz sonuç verdi ve üst üste geliştirdiğimiz ataklarla, rakibi adeta bunalttık. Çok sayıda gol pozisyonu bulduk. Üç şutumuz direkten döndü. Sonuçta, biraz da şanssızlık nedeniyle ele geçirdiğimiz pozisyonlardan sadece 2'sini gole çevirebildik. Maç, çok farklı bir sonuçla da bitebilirdi ama olmadı'' dedi.

Durmaz, çok gol kaçırdıkları Siirtspor maçında, futbolcuların çok iyi mücadele ederek, 3 puan almayı başarmalarının sevindirici olduğunu ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olduklarını kaydetti.

Abdülkerim Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''En yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını 6'ya çıkarttık. Bu hafta bizim kazanmamız, rakiplerimizin de kaybetmesi büyük bir avantaj oldu. Ancak, şampiyonluk yolunda bir talihsizlik yaşamamak için dikkatli olmak zorundayız. Kesinlikle rehavete kapılmak yok. İşi sıkı tutmak zorundayız. 4 maçımız kaldı. Amacımız, kalan tüm maçları kazanıp, hedefe ulaşabilmek.''

Durmaz, futbolculara 3 gün izin verildiğini, Pazartesi gününden itibaren İskenderun Demirçelikspor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.