Site Logo

BüyükŞehİr'İn rakİbİ Ankara Demİrspor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un play-off ilk rakibi  Ankara Demirspor oldu. Maç 12 Mayıs Pazartesi  20.30’da Samsun 19 Mayıs Stadyumunda.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligler biter bitmez play-off maçlarının tarihleri açıklandı. Spor Toto 3. Lig 1.Grup Play-Off Yarı Final Müsabakalarına katılacak olan temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un ilk rakibi Ankara Demirspor oldu.  Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan maç 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü olacak. Maçı kazanan iki takımın final müsabakası 15 Mayıs Perşembe günü yine 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak.

MAVİ FIRTINA SAMSUN’DA ESECEK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un play-off maçları tarihi ve maçın oynanacağı yer belli oldu. Maçlar bir hafta sonra oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligler biter bitmez play-off maçlarının tarihleri açıklandı. Spor Toto 3. Lig 1.Grup Play-Off Yarı Final Müsabakalarına katılacak olan temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Samsun’da ilk maçı 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü oynanacak. Final müsabakası ise 15 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

İLK RAKİP ANKARA DEMİR

Spor Toto 3. Lig Play-off eşleşmeleri ve maç programı belli oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Play offtaki rakibi Ankara Demirspor oldu.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor play off finali ilk turunda 12 Mayıs Pazartesi  günü  Samsun’da Ankara Demirspor ile oynayacak.  Karşılaşma 20:30’da başlayacak. Final maçı ise 15 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

Spor Toto 3. Lig'den, Spor Toto 2. Lig'e yükselecek son üç takımın belirleneceği Play-off karşılaşmalarının eşleşmeleri ve maç programı şu şekilde belirlendi. Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurup play off finali ilk turunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Ankara Demirspor ile eşleşirken Bergama Belediyespor – Localtime Fatih Karagümrükspor ile eşleşti.

TFF'nin İstanbul'daki merkezinde bugün yapılan kura çekimine kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ve TFF Yönetim Kurulu ve Tesisler Komitesi Üyesi Hakan Kanık yaptı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u temsilen ise Futbol Şube sorumlusu Fatih Köşker kura çekimine katıldı. Samsun, Kahramanmaraş ve Konya'da oynanacak Play-Off karşılaşmaları 12, 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde, finaller ise 15, 16, ve 17 Mayıs tarihlerinde oynanacak.