Site Logo

RECEP AYDEMİR:'PLAY-OFF'A KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Spor Toto 3. Lig 1 Grup takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  teknik direktörü Recep Aydemir, Silivrispor maçında aldıkları galibiyetten ve play-off’a kaldıklarından ötürü mutlu olduklarını söyledi.

Şampiyonluk kutlamalarından sonra açıklamalarda bulunan Teknik Patron Recep Aydemir, "Öncelikle Play-off’a kaldık. Son derece mutluluk verici bir durum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele örneği gösterdik. Herkesin yüreğine ve ayağına sağlık.

Play-off’ta da en iyi şekilde mücadele edip, Kahramanmaraş’a kupayı getireceğimize canı yürekten inanıyorum. Stresli bir hafta geçirdik. Bunun sonunda da Play-off’u garantiledik. Play-off’ta sizin dualarınızla birlikte bizimde mücadelemizi ortaya koyup bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz. Çok mutluyuz. Oyuncularımı canı yürekten kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbimin iyi niyetli insanlar için mutlaka güzel bir planı vardır. Şükürler olsun ona bugün güzel bir gün geçirdik. İnşallah play-off maçları da düşündüğümüz gibi olacak. Allah’ın izni ile Şehrimize yakışan bir sonuçta döneceğiz. Sezon boyu desteklerinizden dolayı Gazeteci arkadaşlara ve tüm taraftarıma sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.