Site Logo

K.MARAŞ BBS 2-1 SİLİVRİSPOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Silivrispor’u eli boş göndererek play-off'a yükseldi:2-1.

12 Şubat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor; Ferdi Yalçın,Edip Saruhan, Metehan Andaç Özlü(25’ Gökhan Kaya), Orhan Gazi Kelce,Serdar Cansu, Fatih Yılmaz(63’ Gökhan Korkmaz), Mehmet Fuat Gölbaşı(74’Melih Vardar), Kerim Bölük, Uğur Yalçın, Yasin Elmas ve Volkan Çekiç on biri ile çıktı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un vuruşu ile başlayan maçta ilk gol Silivrispor’dan geldi.

Maçın 10. Dakikasında gelişen atakta ceza sahası önünde kendisine verilen pası iyi değerlendiren Mustafa kafa ile topu ağlara gönderdi:0-1

Bu golün ardından kendini toparlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçın 35. Dakikasında durumu eşitledi.

Gelişen atakta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Uğur ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Mehmet Fuat durumu eşitledi:1-1

İlk yarısı 1-1 berabere biten maçta ikinci yarıya daha hızlı başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor play-off yolundaki son engeli de aşmaya gayret gösterdi.

Kıran kırana geçen maçta 82. Dakikada gelişen bir atakta kaleciden dönen topu çok iyi takip eden Gökhan Kaya iki oyuncuyu da çalımlayarak topu filelere gönderdi :2-1

Bu golün ardından başka gol olmayınca maç Büyükşehir Belediyespor’un galibiyetiytle sonuçlandı.

Puanını 57’e yükselten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor grubunda sezonu 5. Sırada tamamlayarak play-off’a katılmaya hak kazandı.

Maçı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yanı sıra binlerce taraftar izlerken, hakemin bitiş düdüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor futbolcuları, teknik heyeti, yöneticiler ve taraftarlar büyük sevinç yaşadılar.