Site Logo

Derİnce 2-0 K.MaraŞ BBS

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şehrimizi temsil eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanda aldığı mağlubiyetle yara alarak play- off ümidini son haftaya bıraktı.

Lig’de bulunduğu konum itibariyle play-off oynama şansını elinde bulunduran takımlar arasında yer alan temsilcimiz bu hafta ligin güçlü ekibi Derincespor A.Ş.’ye 2-0 mağlup olarak play-off adına nefesleri kesti. Play-Off ümitlerini son maç Silivrispor karşılaşmasına bırakan Mavi Fırtına Derince deplasmanında çok pozisyon bulması ve direklerden dönen topları ve bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince kendini riske attı.

EV SAHİBİ İLK YARIYI 1-0 ÖNDE BİTİRDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Kocaelinde oynadığı karşılaşmada her iki takım açısından kritik bir maç oldu.  Ev sahibi Derincespor AŞ iki puan önündeki Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.  Maçın ilk dakikalarında etkili olan Sarı-Lacivertli ev sahibi 35.dakikada Zafer ile öne geçti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise bir çok pozisyona ön ayak oldu ama yakalanılan pozisyonları gole çeviremedi. Devre böyle bitti. İkinci yarıda başa baş bir oyun vardı. Son dakikalara 1-0’lık skorla girildi. Son anlarda konuk takım risk alınca, Derincespor A.Ş. fırsattan yararlanıp 88’de Oltan ile ikinciyi buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

DERİNCE “ZAFER”E KOŞTU

Son iki haftaya girilen ligde play-off adına önemli bir 90 dakikaya çıkan temsilcimiz Derincespor A.Ş, evinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek puanını 55 yaptı ve umutlarını son haftaya taşıdı. Konuk ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise aldığı yenilgi ile rakibi Derincespor A.Ş.’nin bir altına 7. Sıraya düşerek Play-Off umudunu son haftaya bıraktı.

DERİNCE’DE PLAY-OFF’UN İÇİNDE

Geçtiğimiz hafta Localtime Fatih Karagümrük’e şans veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu haftada Derincespor A.Ş.’ye şans verdi. Deplasmanda Derincespor A.Ş. 2-0 mağlup olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kendi eliyle kendi gözünü çıkardı. Derince Stadı’nda oynanan karşılaşmanın devre arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Derinceli yöneticiler arasında kısa bir tartışma yaşandı. Olayların büyümeden yatıştırıldığı mücadelenin ikinci yarısında istekli olan her iki takımda futbolcular galibiyet için ter döktüler. Ev sahibinde Forvet hattında yer alan Oltan 88’de farkı ikiye çıkararak Derince’yi play-Off hattı içerisine taşıdı. Mavi- Beyazlı temsilcimiz ise direklere takılınca Play-off şansını son haftaya bıraktı.

MAÇIN KARNESİ

STADYUM: Derince Doğal Çim Stadı

HAKEMLER: Cihan Burgan **, Yakup Yılmaz, Emin Barlas **

DERİNCESPOR A.Ş.: Ömürcan **, Emrah **, Oğuzhan *, Onur **, Ferhat **, Ruhi ** (Dk. 75 Fırat *), Erdem *, Serkan * (Dk. 79 Savaş *), Fazlı **, Serhat * (Dk. 65 Oltan ***), Zafer ***

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ferdi **, Edip **, Metehan **(Dk. 85 Orhan **), Serdar **, Fatih *** (Dk. 69 Gökhan **), Abdullah ** (Dk. 71 Melih **), Mehmet Fuat ***, Uğur **, Yasin ***, Volkan ***, Devrim **

SARI KARTLAR: Onur, Fazlı, Oltan (Derincespor A.Ş.), Abdullah, Volkan, Metehan (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor )

GOLLER: Dk. 35 Zafer, Dk. 88 Oltan (Derincespor A.Ş.)