Site Logo

KMS 1-2 BalIkesİrspor

Stat: 12 Şubat

Hakemler: Suat Arslanboğa, Hakan Eygü, İlyas Emektar

Kahramanmaraşspor: Ahmet Önal, Adem Aydın, Sinan Turan (Dk. 46 Cumhur Yılmaztürk), Dede Çelik, Mert Er Estik, Razack (Dk.88 Akın Açık), Erhan Kurt, Aytaç Deniz, Serkan Özsoy, Veli Torun (Dk. 67 Erhan Çelenk), Fahrettin Bıyıklı

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, İsmail Dinler, Murat Sözgelmez, Aykut Çeviker (Dk.46 İlhan Depe), Mehmet Al (Dk. 69 Burak Çalık), Atakora, Uğur Akdemir, Muhammet Reis, Hasan Hatipoğlu, Jabbie, Muğdat Çelik (Dk. 46 Ali Öztürk)

Goller: Dk. 7 Razack (Kahramanmaraşspor),  Dk. 86 Ali Öztürk, Dk. 89 Burak Çalık (Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Aytaç Deniz, Dk. 38 Ahmet Önal, Dk. 39 Sinan Turan (Kahramanmaraşspor), Dk. 54 Atakora, Dk. 89 Burak Çalık (Balıkesirspor)

 

Şerit, maçın ardından Kahramanmaraşsporlu futbolcularının tamamının katıldığı basın toplantısında, oyuncularının karşılaşmada iyi mücadele ettiğini belirtti. İlk yarıda buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Şerit, ikinci yarıda rakiplerinin performansının daha iyi olduğunu anlattı.

Şerit, maçın ardından bir grup taraftarın tepki gösterdiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:
''Rakibimiz bize göre daha mücadeleci bir oyun ortaya koydu. Balıkesirspor maçın son bölümünde bulduğu 2 golle de maçı kazandı. Tabi bizi destekleyen ciddi bir taraftarımız da vardı, onlara teşekkür ediyoruz. Ancak maalesef mutlu edemediğimiz, nasıl mutlu olacaklarını bilmediğimiz bir taraftar grubumuz vardı. Ancak ben ve ekibim davranışlarımızla ve ortaya koyduğumuz futbolla Kahramanmaraş halkının onurunu rencide edecek bir davranışta bulunduğumuzu düşünmüyoruz.''

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin ise zor bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Galip gelebilmek için gayret gösterdiklerini aktaran Ertekin, çok uğraşmalarına rağmen istedikleri sonuca ancak maçın son bölümünde ulaştıklarını söyledi.

Ertekin, deplasmandan değerli bir galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayarak, ''Arada bir böyle şanslı maçlar denk gelmesi gerekiyor, bugün denk geldi. Büyük bir avantajı neredeyse kaybediyorduk. Bugün maçın sonunda attığımız iki gol bizi inşallah Süper Lig'e taşır. Buraya kadar geldik umarım bundan sonrasını da getiririz'' dedi.