Site Logo

BÜYÜKŞEHİR’İN PROTOKOLÜ ZENGİN!..

Hafta Sonu 12 Şubat Stadyumunda oynanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor- Localtime Fatih Karagümrükspor karşılaşmasında Şeref Tribününü önemli ziyaretçi akını vardı. 

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde play-off hedefi güden rakibi Fatih Karagümrük’e mağlup olarak rakibinede Play-off şansı verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında 2-1 öne geçtiği maçta Fatih Karamgümrük’e 3-2 mağlup olarak büyük bir avantaj kaybetti. 12 Şubat Stadyumunda Fatih Karagümrükspor’u konuk eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, geriye düştüğü karşılaşmada 2-1’lik üstünlüğü yakaladı ancak skoru koruyamadı ve sahadan 2-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmayı Şeref Tribününden Kahramanmaraş Büyükşehir belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’ta izledi. Takımını yalnız bırakmayan Erkoç Stadyumda Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Tarafından çiçeklerle karşılandı. Erkoç’un yanı sıra müsabakayı AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Garnizon Komutanı Muh. Kur.Alb. Kerim Acar, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman okumuş, Siyasi Yöneticiler, bürokratlar, Sivil Toplum temsilcileri ve binlerce taraftar izledi. Kahramanmaraş’ın taraftarlarını tek çatı altında toplamaya çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği de Protokol’de yer alan Milletvekili Sıtkı Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Teknik Direktör Recep Aydemir, Takım Kaptanı Edip Saruhan’a çiçekler takdim ederek stadyumu neşeli bir ortama çevirdiler. Stadyumda 90 dakika boyunca susmayan taraftara galibiyet armağan etmek isteyen Mavi Fırtına ise ne yaptıysa da mağlup olmaktan kurtulamadı.