Site Logo

MAVİ FIRTINAYA 12. ADAMDAN TAM DESTEK

Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 12. Adam’dan Tam destek geldi.

2. lige adım adım yaklaşan ve Play-off yolunda ilerlemeye çalışan Mavi- Beyazlı ekibin hafta sonu oynanan Localtime Fatih Karagümrükspor karşılaşmasını 4 bini aşkın taraftar izledi. Zorlu karşılaşmada ellerinde bayrakları üzerinde Formalarını da giyerek takımlarına destek olmaya çalışan taraftarlar maçın bitiş düdüğüne kadar takımlarının yanlarında oldular. 12 Şubat stadyumunda oynana karşılaşmada puan kayıbına dur diyemeyen Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor Localtime Fatih Karagümrükspor mağlubiyeti ile taraftarını hüsrana uğratırken müsabaka içerisinde taraftara çok önemli dakikalar yaşattılar. Zaman zaman hareketli ve heyecanlı dakikalar yaşatan Mavi Fırtına zaman zaman da saç baş yoldurdu. Kayıp edilen puanlarla puan cetvelinde1. Sıra gerileyen Mavi Beyazlı ekip 3. Sırada yer bulurken Konuk ekip Localtime Fatih Karagümrükspor ise 5. Sıraya yerleşerek play-off yarışına dahil oldu.

HİÇ SUSMADILAR

Kahramanmaraş taraftarını Birlik Beraberlik için 1 çatı altında toplamaya çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Edeler Grubu ile birlikte Localtime Fatih Karagümrükspor maçında tribünlerde şov yaptı. Kahramanmaraş'ın Yeni Taraftar Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Edeler Grubu ile birlikte Tribünde takımına tam destek verdi.

12 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşmasında Localtime Fatih Karagümrükspor Kapalı Tribünde maç boyunca takımlarına destek veren grup üyeleri özelikle bulundukları tribüne büyük hareketlilik getirerek Mavi- Beyazlıları ateşledi. “Uğrunuzda Ölmemiz gerekirse Biz ölmeye hazırız Dev Bayrağı ile Kale arkasına renkli görüntüler verirken Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Edeler Grubu ile birlikte Kapalı Tribüne renk getirdiler.

OKULLAR’DAN DA DESTEK ALDILAR

Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor – Localtime Fatih Karagümrükspor müsabakasında Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği yöneticileri Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde bulunan Liselerin Beden Eğitimi öğretmenleri ile bir araya gelerek Pazargünü oynanan maça hem davet ettiler hemde destek olmaya çağırdılar. Bu netice ile Tribünlerde taraftarın yanı sıra takımlarını desteklemeye Lise öğrencileri de gelerek Mavi Fırtınaya destek veren isim oldular.

ŞEHİR MAVİ- BEYAZ’A BÜRÜNDÜ

Kahramanmaraş Mavi - Beyaz’a boyanarak ‘biz şampiyonluğa hazırız’ dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren oynadığı futbolla Kahramanmaraşlı vatandaşları heyecanlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor için şehir Bayraklarla süslendi. 2. Lige doğru hedefine emin adımlarla ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı kente yansımaya başladı. Kahramanmaraş’ın şehir merkezindeki belirli caddelerde Mavi- Beyazlı bayraklarıyla süslenmeye başlayarak şehir karnaval havasına döndü.

Şehrin muhtelif yerlerin Mavi- Beyazlı bayraklarını astıran esnaf ve taraftar evlerini, iş yerlerini, sokaklarını Mavi-beyazlı bayraklarla donatmaya başladı. Bayrak asma kampanyasına öncülük eden ve Kahramanmaraş’ın bütün takımlarına eşit mesafede birlik beraberlik içerisinde yaklaşan Kahramanmaraş’ın tek Taraftara Derneği özelliğini taşıyan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği başlatmış olduğu kıvılcımla şehre şampiyonluk havası yaşatıyor.

Ligin bitimine 3 hafta kala puan cetvelinde Palay-off için mücadelesini sürdüren Mavi -beyazlılar Kahramanmaraş’ta da Şampiyonluk ruhunu yeniden canlandırdı. Ana cadde ve bulvarlar bayraklarla renklendi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin de büyük destekleriyle Kahramanmaraş caddeleri Mavi -beyaz bayraklarla dolup taşmaya başladı. Kahramanmaraşlı esnaflar ise bayrak için seferberlik başlatarak bayrak asma yarışına girdi.

BİR ZAMANLAR KAHRAMANMARAŞSPOR İÇİN…

Şuna Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor için uygulanan Bayrak asma kıvılcımı Kahramanmaraşspor’un 2. Lige çıkışı ve PTT 1. Lige çıkacağı zamanlarda da uygulanarak Şehre şampiyonluk havası yaşatılmıştı. Bu tür girişimler sayesinde Kahramanmaraşspor Play-offlarla 2. Lige yükselmiş bir sezon sonrada direk PTT 1. Lige adını yazdırmıştı. Şimdi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un play-offlara daha iyi hazırlanması ve şehrinde 12. adam olarak arkasına yardımcı olmak için şehirde kıvılcım başlatıldı.

KIVILCIMIN ADI BÜYÜKŞEHİR SPOR TARAFTARLARI DERNEĞİ… 

Uzun süredir taraftarının yüzünün gülmediği ve Şampiyonluğa hasret kalınan son günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı ile birlikte Şampiyonluk havasına Kahramanmaraş’ı teşvik eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik yaptığı açıklamada “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligin bitimine 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Şampiyonluk yolunda ilerleyen, ligdeki başarısı ile Önce Play-offlara koşuyor. Şampiyonluk mücadelesin de Birlik beraberlik içerisinde şehri hareket etmek amacı ile şehrimizin muhtelif yerlerine Bayrak asmaya Dernek yönetimi ve Kulüp Yönetimindeki arkadaşlarla bir araya gelerek fikir üretip öncülük yaptık. Şehrin Muhtelif yerlerine bayrak yaptırarak Trabzon Caddesi ve Kıbrıs Meydanına bayraklarımızı dalgalandırdık. İnşallah bu yıl bu şampiyonluğu yaşarız. Daha önce şehrimizi Kahramanmaraşspor’umuz için süslemiştik ve o hava ile Kahramanmaraşsporumuzu PTT 1.Lige çıkartmıştık. Şimdi ise sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporumuza geldi.  Kahramanmaraş Halkının da bu şampiyonluğa inanarak şehri Mavi - beyaz sevgisini yaşatmaya başladılar” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a Dev Bayraklarla destek vermeye öncülük eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Şehre hareketlilik getirerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu taraftarların beğenisini kazanırken 2. Lig yolunda emin adımlarla yürüyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un ise unutulmadığını gözler önüne serdi.