Site Logo

MUSTAFA SEMERCİ:''KAYBETMEMEMİZ GEREKEN BİR MAÇTI''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, kaybetmemeleri gereken maçtan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Localtime Fatih Karagümrün karşılaşması sonrasında Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesi Spor servisine açıklamalarda bulunana Başkan Semerci, Sadece avantaj kaybettiklerini, Play-off yolunda hiçbir endişelerinin bulunmadığını ifade etti.

Kendilerinin bu maçı almış olmaları ile birlikte yerlerini garantileyeceklerini ifade eden Semerci, “Rakiplerin puanlar kaybettiği haftada alınacak 1 puan bile Play-off yolunda çok önemli bir avantajdı. Ama bunu değerlendiremedik. Rakibimiz pozisyon bile olmayan bir anda kalemizde golü buldu ve skor avantajını yakaladı.  Futbolda her şey var. Üç ihtimalli bir oyundur futbol. Bugün rakibimiz Fatih Karagümrük’le kendi evimizde oynadık. Bizim için çok önem arz eden bir maçtı. Yendiğimiz takdirde play-off’ta yerimizi garantiliyorduk. Bizim için çok önemli bir kayıp olmadı. Buna seviniyoruz. Öne geçtiğimiz bir maçta tekrar mağlup olduk. Futbolcularımız bugün ellerinden geleni yaptılar diye düşünüyorum. Bundan sonraki 2 maçımızı da kazanıp hedefimiz olan play-off’a inşallah ulaşacağız” dedi.

“ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI”

Sahada rakibe karşı çok istekli bir oyun sergilediklerini ve bu maçı mutlaka almaları gerektiğini ifade eden Semerci, “Beklentilerin gerisinde kaldığımız bir maç oldu. Rakip iyi oynamasa da girdiği pozisyonları sonuçlandırıp kazanmasını bildi. İyi oynamamıza rağmen rakip bize göre kazanmayı daha çok isteyen taraftık. Sadece avantaj kaçırdık. Bu maçı bir an önce unutup kalan 2 maça konsantre olmalıyız. Kritik haftalara girildi. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam” dedi.

“TARAFTARIMIZ UMUTSUZLIUĞA KAPILMASIN”

Karagümrük karşılaşmasından alınan sonuçla birlikte Taraftarın karamsarlığa umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini vurgulayan Semerci, “Taraftarlarımız Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmasınlar. Bu takıma güvensinler. İnşallah bunun üstesinden geleceğiz bu gücümüz var. Bazen futbolda olur böyle şeyler son maçlara kalıyor. İnşallah önümüzdeki maçları alıp hedefimize ulaşacağız. Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz futbol aşığı, gerçekten futbolu çok seviyorlar. 1. Lig takımımız Kahramanmaraşspor ’un 2. Lige düşmesi bizi olumsuz etkiledi. Kahramanmaraşspor’un 2. Ligde mücadele etmesi, Belediyesporumuzun da 2. Lige yükselmesiyle tekrar bir hava yakalandı. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Onları yakaladıkları bu hava da devam ettireceğiz” dedi.

“ŞEHRİN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Şehirde Kahramanmaraş büyükşehir belediye sporumuzun bayraklarıyla taraftarlarımız bize moral motivasyon veriyorlar diyen Başkan Semerci, “Bizde onların bu desteklerini boşa çıkarmayacağız, teknik heyetimiz, futbolcumuz, yöneticimiz herkes elinden geleni yaparak bu şehrin insanını layık olan yere getireceğiz inşallah. Kahramanmaraşlılar hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmasınlar. Biz inşallah onlara layık olduğumuzu göstereceğiz ve bu takımı bu yıl ikinci lige seneye de inşallah birinci lige çıkaracağız. Bundan da emin olsunlar” dedi