Site Logo

FATİH KÖŞKER:''KARAGÜMRÜK MAÇININ ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker hafta sonu oynayacakları maçın Kahramanmaraş’ın Futboldaki kaderini belirleyecek bir maç olacağını ifade etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Play-off’a rahat gitmeyi hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da gözler Pazar günü oynanılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor –Localtime Fatih Karagümrükspor maçına çevrildi.

Bu karşılaşma için sıkı bir şekilde çalışan Mavi Fırtına da Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Bizim için her maçın önemi var. Pazar günü ise bu önemli maçlardan birine çıkacağız. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu maç sadece 3 puana endeksli bir maç değil Bu maç Kahramanmaraş Futbolunun kader maçı. Bu maç sonucu bu bakımdan çok önemli. Biz Karagümrük maçının hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü zorlu bir sınava daha gireceğiz. Bu maçta en büyük görevlerden biri de taraftarlarımıza düşüyor. Ben Kahramanmaraş sporseverlerin bu maça büyük ilgi göstereceğine ve Mavi Fırtına’nın yanında olacağına inanıyorum” dedi.

“BU MAÇI ALIP İŞİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMALIYIZ”

Mavi – Beyazlı takım, sahasında İstanbul temsilcisi Localtime Fatih Karagümrükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürürken takımın hazır olduğunu ve galibiyete odaklandığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Geçen hafta sonu deplasmanda aldığımız 1 puan bizi çok sevindirmese de 1 puanın verdiği moral olarak üst seviyedeyiz. Şuanda galibiyetten başka hiç bir şey düşünmüyoruz. Hedefimizi Galibiyet olarak belirledik. Kendi sahamızda galibiyetle ayrılmaktan başka çaremiz yok. Çünkü galibiyete kilitlenmiş bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece inanıyorum ki daha güzel günler bizi bekliyor. Hedefimize ulaşmamız için mümkün olduğunca maçlardan üç puanla ayrılmamız gerekiyor. Şu ana kadar da iç saha performansı gayet iyiye gidiyor. Karagümrük maçından üç puanla ayrılıp Palay-Off yolundaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.

“İŞİ RİSKE ATMAMAK İÇİN GALİBİYET ŞART”

Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını bunu devam ettirmek için sahaya çıkıp oyunlarını oynayacaklarını ifade eden Köşker, “Bizde en önemli ayrıntı ve en önemli detay takımdaki birlik ve beraberlik duygusunun çok fazla olmasıdır. Takıma güveniyoruz. Bunu yapacak kaliteye ve güce sahibiz. İyi hazırlandık. Sahada istediğimizi yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Herkesin keyifli bir futbol izleyeceği bir maç olmasını dilerim. Biz her maç için olduğu gibi bu maça da galibiyet parolası ile çıkacağız. İşi riske atmak istemiyoruz yerimizi sağlama almak için bu maçı kazanmaktan başka çare yok. Bu maç zor bir maç ama kazanan biz olmalıyız. Oyun içerisinde çok iyi ve keyif veren bir maça şahit olacağız, dediğim gibi herkesin iyi ve keyifli bir maç izlemesini diliyorum” dedi.

“12. ADAMI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Her zaman 12. Adam olarak kabul edilen taraftarlarımıza takımımıza verdikleri destek dolayı teşekkür ediyor ve her zaman onları yanımızda görmek istiyoruz diyen Köşker, “Onların sonsuz desteği ile de bunu başaracağımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel maçlar çıkararak sonuca varırız diye düşünüyorum.  Sporun şiddetten uzak barışla, sevgiyle olmasını istiyorum. Taraftarlarımızın da ve Türkiye’deki tüm taraftarlarında sporu bu şekilde görmelerini temenni ediyorum. İnşallah sevgiyle barış ortamıyla, centilmenlik havasında bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Sadece bizim şehrimizde değil, ülkemizde de ve dünyada da sporun sevgi ve barış içerisinde şiddetten uzak kalmasını gerektiğini bir kez daha hatırlatarak gerek teknik heyetimize, gerek sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 12 Adamımız olan taraftarımızı Pazar günü 12 Şubat stadyumunda yerini almış bir vaziyette yanımızda görmek istiyorum” diye konuştu.

“FUTBOL FABRİKASI OLDUK”

Alt yapı olarak gençlere çok değer verdiklerini ve 470 lisanslı futbolcu barındırdıklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Alt yapı olarak bir çok kategoride şampiyonluk yaşadık. Profesyonel olarak’ta şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Biz Recep Hocamız ve Bülent Hocamız koordinatörlüğünde bir çok tecrübeli antrenörümüz ile birlikte tam bir futbol fabrikası olduk. Olmamamız için de bir sebebiyet yok. Tesis desen tesis, antrenör desen antrenör. Bu nedenle gençlerimize büyük önem verip futbolun Kahramanmaraş’ta gelişmesini sağlayacağız” dedi.