Site Logo

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'UN BİLETLERİ “1 TL”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor – Fatih Karagümrük maçının bilet fiyatları 1 liraya düşürüldü. Başkan Semerci, “Bu maç bizim finalimiz” dedi.

Spor Toto 2. Lig yolunda play-off’un kapısını aralayan temsilcimiz Mavi Fırtına, Pazar günü kendi sahasında kader maçına çıkıyor. Maçı kazanması halinde play-off ları garantileyecek olan temsilcimiz de tek eksik büyük bir taraftar desteği. Kahramanmaraş taraflarını maça davet eden yönetim toplantı da maç biletlerinin bütün tribünler için fiyatlarını 1 TL yaptı.

Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, “Yine büyük bir maça çıkıyoruz. Bu maç çok zor bir maç olacak. Hem bizim için hem de rakibimiz için ölüm kalım maçı. Bu maçı kendi sahamızda ve taraftarlarımız önünde kazanacağız. Play-off öncesi en kritik maçımız. Bu maçı kazandığımız takdirde yolumuzda engel kalmıyor. Daha sonra ise büyük bir taraftar kitlesi ile yine play-off finallerinde destan yazmak istiyoruz. Bu maç sadece kulübümüz için değil binlerce kırgın taraftarımız içinde kritik bir maç. İnşallah biz bu sezon şehrimizin büyük taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Lütfen herkes gelsin ve şehrimiz için bu aslan parçalarına sahip çıksın. Daha sonra da zaferi birlikte kutlayalım” dedi.