Site Logo

RECEP AYDEMİR:''YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ''

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ligin 32. Karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Localtime Fatih Karagümrük mesaisi oldukça hareketli başladı. Pazar günü sahasında konuk edeceği Localtime Fatih Karagümrükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Mavi-beyazlılar galibiyet dışında bir şey düşünmüyor. Teknik Direktör Recep Aydemir, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan çalışmada önce futbolcularıyla uzun süren bir görüşme yaptı, ardından tek tek oyuncularını yanına çağırarak görüşüp, uyarılarda bulundu.

GALİP GELSEYDİK İŞ BİTMİŞ OLACAKTI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patron Recep Aydemir, “Antalya Deplasmanından galibiyetle ayrılmış olsaydık şuanda çok farklı bir konumda olacaktık” dedi.

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Teknik Direktörü Recep Aydemir Antalya Temsilcisi Tekirova Belediyespor maçından alınan 1 puandan dolayı sevinemediklerini sahaya bırakılan 2 puana çok üzüldüklerini ifade etti.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren mavi- Beyazlı takımda Antalya da kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanırken müsabaka sonrası Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine açıklamada bulunan Mavi fırtınanın teknik patronu Recep Aydemir, “Bu maçtan galibiyetle ayrılmış olsaydık Play-off şansımızı daha da sağlamlaştırmış olacaktık. 1 puan almamız sadece bize 2. Sırayı korumamıza yetti. Galibiyetle ayrılamadığımız için çok üzgünüm. Galibiyet almış olsaydık konumumuz ve moralimiz şuan çok farklı olacaktı” dedi.

“GALİBİYET HAKKIMIZDI AMA OLMADI”

Tekirova deplasmanına mutlak galibiyet için ve oynayacakları maçın zor geçeceğini maç öncesinden tahmin ettiklerini ifade eden Aydemir, Tekirova Belediyespor konum olarak sahada bize zorluklar yaşatacağını biliyorduk ve önlemimizi ona göre almıştık. Ama Hakemin etkisine çözüm bulamadık. Devrimin Kırmızı kart meselesi de hakeza. Onlar üzerimize geldikçe iyi savunma yaptık ama ilk üzerimize geldikleri pozisyonda golü buldular. Ben o gole akıl erdiremedim. Gol olmayacak bir pozisyonda top filelerle buluştu. Nedense bu tür maçlarda rakiplerini ilk pozisyonlarında gol yemeye başladık. Bunu birkaç maçta da yaşadık. Saha içerisinde 10 kişi kaldık. 2 defa geri düştük ve maçın sonunda 10 kişi olmamıza rağmen galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna baktığın zaman maçın hakkı bizimdi. İstekli bir oyun sahaya yansıttık ama maalesef rakibin puan ihtiyacı olması ve yakaladıkları pozisyonları değerlendirmeleri bizim beraberlikle ayrılmamıza neden oldu. Galibiyeti hak etmiştik ama olmadı. Önümüze bakıp geride kalan maçlara konsantre olup yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“SON VURUŞLARDA ETKİLİOLABİLSEK ŞAMPİYON BİZDİK”

Tekirova karşısında son dakikalarda kaçırılan pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Aydemir, "Tekirova Belediyespor karşısında da ligde oynadığımız diğer maçlarda olduğu gibi çok gol pozisyonu yakaladık ancak yine bunları değerlendiremedik. Son vuruşlarda yaşadığımız sorunu maalesef Tekirova karşısında da yaşadık. Son dakikalarda yaşadığımız pozisyonda önemli bir pozisyona girdik. Etkili olabilmiş olsaydı sahadan 3 puanla ayrılacaktık. Hatta son vuruşları kaçırdığımız pozisyonları gole çevirmiş olsak şuanda Ümraniye yerine şampiyon bizdik. Bu maç puansal anlamda çok önemliydi. Ama kısmet olmadı. Kayıp edilen 2 puanı telafi etmeye çalışacağız” dedi.

“ŞANSSIZLIK ÜZERİMİZDEN HİÇ EKSİK OLMUYOR”

Sezon başından bu yana bir türlü çıkış yakalayamadıklarını ifade eden Teknik Patron Recep Aydemir, “Sezonun ilk yarısında birçok karşılaşmada birçok etkenle karşılaştık. Gol attık golümüz sayılmadı. Kart cezalıları, sakatlıklar ve Maçın hakemleri belimizi büktü. Buna rağmen direndik ve güzel oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. İkinci yarıda bunları aşarız diye düşündük ama olmadı bir türlü Şanssızlığı üzerimizden atamadık. İyi mücadele etmemize rağmen ya mağlubiyetle, yada beraberlikle ayrılıyoruz. İyi bir ekibiz ama bir türlü bir istikrar sağlayamıyoruz. Bunu deplasmanda kırmayı denedik ama bir türlü üstesinden gelemedik. Bunun için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.   

“BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Hafta sonu kendi sahalarında Localtime Fatih Karagümrük ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu ifade eden Teknik Direktör Aydemir, “Zor bir viraja giriyoruz. Arka arkaya ligde gerçek rakiplerimizle mücadele edeceğiz. Bu süreç bizim için çok önemli daha iyi çalışıp güzel sonuçlar almalıyız, galibiyetlere ihtiyacımız var. Taraftarı hayal kırıklığına uğrattık. Taraftarımızı çok üzdük. Nasıl üzdüysek sevindirmesini de bilmeliyiz. Localtime Fatih Karagümrük  ile sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maçı kazanmak elimizde, Biz takım olarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.  Kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını aşağı indirmeliyiz” dedi. 

Haber: İlker YİYEN