Site Logo

Mavİ FIrtIna Tekİrova MaçIna HazIr

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şehrimizi temsil eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz Tekirova Belediyespor deplasmanında…

Ligde şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerleyen ve lider Ümraniyespor’un ardından 2.sırada yer alan temsilcimiz artık tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Lig bitimine 4 hafta kala 2.Lig’e çıkmayı garantileyen Ümraniyespor’un ardında bulunan mavi fırtına şampiyonluk yolunda play-off iddiasından kopmamak için Tekirova deplasmanından 3 puan ile ayrılıp play-off yolundaki rakiplerinin birbirleri ile oynaması sonucu puan kaybetmelerini bekleyecek. Bu maçtan galibiyet ile ayrılması sonucu rakiplerine 3 puan fark atabilme ihtimali olan temsilcimiz her ne olursa olsun zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde yine ligin iddialı ekiplerinden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünü hakemin yanlı tutumuna rağmen 1-0 yenerek zirveyi mücadelesinde ısrarlı ve istekli olduğunu gösterdi.

Mavi fırtına bu maça kader maçı olarak bakıyor ve şampiyonluk aşkına taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor. Takımdaki moral ve motivasyonun üst seviyede olduğu gözlemlendi.

Ligin zirvesini ilgilendiren bu zorlu müsabaka 13.04.2014 Pazar Günü 14:30’da başlayacak.

“TEKİROVA’YA GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ”

Ligde geriye kalan 4 maçı kazanarak, mutlu sona ulaşmak istediklerini Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesine ifade eden tecrübeli Teknik Direktör Recep Aydemir, “Geriye kalan 4 maçımız var. Ligde her takımın aralarında 1-2 puan farkı var. Bu nedenle işi sıkı tutmak zorundayız. Biz galibiyet serimizi sürdürmek zorundayız. Ama bunun yanında rakibimizin ne yapacağını da hep birlikte göreceğiz. Bizim şuandaki tek hedefimiz 4 maçta 12 puan alarak, hedefimize ulaşmak” dedi.

Aydemir, takım olarak şampiyonluk için ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini kaydederek, “Mütevazi bir takımız. Şampiyon olabilmek adına takımdaki herkes ve taraftarlarımız sezon başından bu yana büyük fedakarlık gösteriyor. Önümüzde Tekirova maçı var. Tekirovadan kayıpsız bir şekilde ayrılıp iddiamızı perçinleştirmek istiyoruz. Bu nedenle bu maçı almamız lazım biz Tekirovaya 3 puan için gideceğiz ve sahada 3 puanı almak için mücadelemizi ortaya koyacağız. Rabbimizin bize şampiyonluğu nasip edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.