Site Logo

MAVİ FIRTINA NAZARA GELDİ 4-0

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespordeplasmanda Bergama Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu.

Ligde lider takipçisi Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespordeplasmanda Bergama Belediyespor’dan ağır yara alarak alttaki takipçileri ile aradaki farkı ortadan kaldırdı. Ev sahibi Bergama Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde kazandığı 3 puan ile play-off’a bir adım daha yaklaşmış oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise rakibi karşısında kalecisi Ferdinin rahatsızlaşması ile oyuna yedekten giren Ramazan Haklı’nın da ceza alanı dışında elle topa müdahale etmesi sonucu kırmızı kart ile cezalandırılması ile 10 kişi kalan Mavi- Fırtına grup sıralamasındaki yerini yitirmez iken alttaki rakipleri ile aradaki puan farkını düşürdü. Bergama 14 Eylül Stadyumundaki Müsabakanın Hakeminin ise saha içerisindeki adaletsizliği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’lu Yöneticilerin sabrını taşırdı.

KALECİ FERDİ RAHATSIZLAŞTI

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ve yeşil sahada 6 dakika durabilen ve rahatsızlığı doğrultusunda yere yığılan ve sahadan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Maçın içinde rahatsızlaşarak sahadan ambulans ile ayrılan Ferdi Yalçın Bergama da özel hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmaya Ferdi Yalçın’ın yerine Kahramanmaraşlı genç file bekçisi Ramazan Haklı oyuna girdi.

RAMAZAN GİRDİĞİ GİBİ ÇIKTI

Ferdi Yalçın’ın rahatsızlaşması dolayısı ile Kaleyi devralan Ramazan Haklı 14 dakikasında ceza alanı dışında topa elle müdahale etmesi sonucu müsabaka hakemi Serdar Bahçivan tarafından oyundan atıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu karar ile neye uğradığına şaşırdı. Kahramanmaraşlı genç file bekçisinin kırmızı kart ile cezalandırılması ile sahada 10 kişi kalan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulübünde kaleci sıkıntısı yaşandı. Ramazan Haklının pozisyonuna itirazlar eden Mavi- Beyazlılar maçı hem on kişi hemde kalecisiz maçı tamamladı.

KALEYİ UĞUR VE GÖKHAN KORUDU

Bergama deplasmanında Bergama Belediyespor karşısında zorunlu kaleci değişikliğine giden ve kaleci Ramazan Haklı’nın kırmızı kart ile oyun dışı kalması ile kaleci sıkıntısı yaşayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un kalesini ilk yarıda Uğur Yalçın Korudu. 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Uğur yalçın ilk yarıda kalesinden 2 topu çıkaramazken ikinci yarıda kaleyi Gökhan Korkmaz’a devretti. Gökhan korkmaz ise müsabakanın 2. Devresinde kalesinde 2 gol gördü.

Stadyum: Bergama 14 Eylül

Hakemler: Serdar Bahçıvan**,Murat Vezne**, Ali Şencan**

Bergama Belediyespor: Salih Şenbaş***, Emrecan Afacanoğlu***, Emin Ergün**, Ahmet Tüzün***, Zafer Cansız**, Turgay An*****, Önder Akdağ****, Rıdvan Aykan***, Uğur Ayhan**( Dk.60 İbrahim İdis**), Mert Narin** (Dk. 81Tuncer Baysal*), Sinan Uzun***(Dk.85Ahmet Batuhan Akyıldız*)

Yedekler: Osman Bozdağ, Tuncer Baysal, Ali Hürlü, Ahmet Batuhan Akyıldız, Sercan Sevinç, Fevzi Çakıcı, İbrahim İdis

Teknik Direktör: Selahaddin Dinçel

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor:  Ferdi Yalçın?(Dk.6 Ramazan Haklı?), Edip Saruhan***, Devrim Aksongur**, Metehan Özlü**(Dk. 65 Melih Vardar*), Serdar Cansu**, Abdullah Sönmez***, Yasin Elmas**, Uğur Yalçın**, Mehmet Fuat Gölbaşı***, Gökhan Korkmaz**, Volkan Çekiç**

Yedekler: Ramazan Haklı, Kerim Bölük, Hakan Doğru, Cenk Sarıtaş, Fatih Yılmaz, Orhan Gazi Kelce, Melih Vardar

Teknik Direktör: Recep Aydemir

Sarı Kartlar: Dk. 37 Serdar Cansu,Dk. 51Yasin Elmas, Dk.55 Uğur Yalçın, (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor) Dk.68 Zafer Cansız (Bergama Belediyespor)

Kırmızı Kart: Dk. 14 Ramazan Haklı (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor)

Goller:  Dk. 16 Önder Akdağ, Dk.44 Sinan Uzun, Dk. 64,80 Turgay An (Bergama Belediyespor)

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

İLK YARI;

Dk.1 Karşılaşmaya ev sahibi Bergama Belediyespor başladı.

Dk. 6 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da oyuncu değişikliği Kaleci Ferdi Yalçın oyundan çıktı yerine Ramazan Haklı oyuna girdi. Kaleci Ferdi Yalçın ise maça çıkar çıkmaz rahatsızlanıp yere yığıldı. Yere yığılan Ferdi saha kenarında bulunan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Dk 12: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da sol kanattan serbest vuruş kullandı. Uğur'un 35 metreden direk kaleye gönderdiği topu kaleci yumruklayarak uzaklaştırdı.

Dk. 14 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Kırmızı Kartla cezalandırıldı. Takımın 6. Dakikasında oyuna giren Ramazan Haklı ceza alanı dışarısında topa elle müdahale etmesi sebebi ile Kırmızı kart yiyerek takımını on kişi bıraktı.Boşta kalan Kaleye Uğur Yalçın devraldı.

Dk.16 Maçın hakemi Ramazan’ın elle oynadığı yerden serbest vuruş kullanılıyor. Serbest vuruşu kullanan Önder Akdağ topu filelere göndermesi ile takımını 1-0 öne geçiriyor.

Dk 20 Bergama Belediyespor’da sol kanattan yapılan ortada ceza sahasının tam karşısında topla buluşan Turgay gelişine vurdu. Araya giren savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

Dk. 26 Bergama Belediyespor'da Mert sol kanattan ceza sahasına girmeden çaprazdan sert bir şutla kaleyi yokladı. Mert'in sert şutunda top yan ağlarda kaldı.

Dk. 33 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da sağ kanattan Serdar Cansu tarafından yapılan ortada Yasin topa kafayı vurdu. Kaleci son anda topu uzaklaştırmayı başardı.

Dk. 37 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da Serdar Cansu rakibe yaptığı faul nedeni ile sarı kart gördü.

Dk.44Bergama Belediyespor’da Sağ kanattan gelişen atakta Turgay An topu bindirme yapan Sinan Uzun’a gönderdi. Sinan ise ceza yayı üzerinden sert bir şut ile topu filelerle buluşturdu. Sinan Uzun’un attığı golle Bergama Belediyespor farkı 2'ye çıkarıyor.

Karşılaşmaya oynanılmayan süre olarak 6 dakika eklendi. Bu 6 dakika içerisinde de başka önemli pozisyon olmayınca ev sahibi Bergama Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI:

Dk.46 ikinci yarıya Konuk ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor başladı.

İlk yarıda Ramazan Haklının kırmızı kart görmesi ile kaleyi devralan Uğur yalçın, ikinci yarıda kaleyi arkadaşı Gökhan Korkmaz’a devretti.

Dk. 48 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da Kerim’in pasında Uğur sol çizgiye indi. Uğur'un ortasında top kaleci Salih'te kaldı.

Dk. 51 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Yasin Elmas sarıkart ile cezalandırıldı.

Dk. 55 Kahramanmaraş Büyükşehir belediyespor’da kaleden çıkıp orta sahaya dönene duran top ustası Uğur Yalçın Sarı kart ile cezalandırıldı.

Dk.60 Ev sahibi Bergama Belediyesportakımında oyuncu değişikliği; Uğur Ayhan oyundan çıkarken İbrahim İdis oyuna girdi.

Dk.64 Bergama Belediyespor Orta sahadan gelişen atakta Rıdvan Aykan topu sağ kanatta boşa kaçan Turgay An’a gönderdi. Turgay ise önündeki rakibini çalımlayarak ceza alanına girdi ve kaleci Gökhanın sol tarafından topu filelrle buluşturdu. 3-0

Dk. 65 Kahramanmaraş BüyükşerhirBelediyespor’da Teknik Direktör Recep Aydemir oyundan Metehan Andaç özlüyü alırken yerine Melih Vardar’ı oyuna dahil etti.

Dk. 68 ev sahibi Bergama Belediyespor sarı kart ile cezalandırılıyor. Karşılaşmada Sarı kartı gören oyuncu Zafer Cansız.

Dk. 72 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Uğur'un sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye gönderilen top kaleci Salih'te kaldı.

Dk. 80 Sağ kanattan gelişen Bergama Belediyespor atağında topla buluşan Turgay An kaleye 35 metre uzaklıktan sert bir şut çekti top sert bir şekilde ağlarla buluştu. 4-0

Dk. 81 Ev sahibi Bergama Belediyespor takımının teknik direktörü 2. Oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor.Oyundan Mert Narin çıkıyor ve yerine Tuncer Baysal oyuna giriyor.

Dk.85 Ev sahibi Bergama Belediyespor takımında 3.oyuncu değişikliği Sinan Uzun oyundan çıkarken Ahmet Batuhan Akyıldız oyuna girdi.