Site Logo

BüyükŞehİr'de Hedef Mutlak Galİbİyet...

12 ŞUBATTA FIRTINA KOPACAK!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bugün Hatay Temsilcisi Payas 1975 Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bugün 12 şubat Stadyumunda Payas 1975 Belediyespor’u ağırlayacak. Şampiyonluk yolunda emin adımlar atmak isteyen mavi fırtınada hedef galibiyet olarak belirlendi.  

 Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmeyi ve sahasında konuk edeceği Payas Belediye 1975’İ yenerek üç puanın sahibi olmak istiyor. Şampiyonluk parolası ile başladığı Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sergilediği inişli çıkışlı grafik nedeni ile lider ile arasındaki puan farkı iyice açılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda hanesine yazdırdığı puanlarla kötü gidişatına son verdi. Bu çıkışını sürdürerek ligin sonunda play-off’tan 2. Lig’e yükselmeyi arzulayan mavi-beyazlılar, kalan 7 haftada çok önemli karşılaşmalar oynayacak. Bu karşılaşmalardan bir tanesi ise bugün 12 Şubat Stadyumunda konuk edeceği Payas Belediye mücadelesi olacak. Temsilcimiz bu maçtan üç puan ile ayrılarak hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Sivas temsilcisi Dört Eylül Belediyespor’u iki hafta önce 12 Şubat Stadyumunda 1-0 mağlup etmişti. Geçtiğimiz hafta ise Siirtspor’un ligden çekilmesiyle direk üç puanın sahibi olan mavi beyazlılarda arada olan bu boşluğun dört günü izinle, kalan günler ise yoğun antrenmanla

devam etti. Haftayı maç yapmadan geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, bu süreyi iyi değerlendirerek yoğun bir antrenman programı uyguladı. Payas 1975 Belediyespor maçına çok iyi hazırlanan Mavi- Beyazlılar işi sıkı tutup çıkış yakalamanın peşinde. Kendi sahasında Payas 1975 Belediyespor’u konuk edecek olan fırtına,bu mücadelen mutlak galibiyetle ayrılmayı arzuluyor.

“FİNAL HAVASINDA GEÇECEK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir,  Zor bir viraja girdiklerini ifade ederek şunları söyledi; “Arka arkaya ligde gerçek rakiplerimizle mücadele edeceğiz. Bu süreç bizim için çok önemli daha iyi çalışıp güzel sonuçlar almalıyız, galibiyetlere ihtiyacımız var. Taraftarı hayal kırıklığına uğrattık. Taraftarımızı çok üzdük. Nasıl üzdüysek sevindirmesini de bilmeliyiz. Payas 1975 Belediye ile sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maçı kazanmak elimizde. Bunu yapacak potansiyel bizde mevcut. Kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını aşağı indirmeliyiz. Takımımız  güveniyorum ve Taraftarımızı güldüreceğimizden de hiç kuşkum yok” ifadelerini kullandı.

 “OYUNCULARIM MAÇIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDE”

Payas 1975 Belediyespor karşılaşmanın öneminin büyük olduğunu belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Recep Aydemir, “Takım olarak Payas maçının öneminin bilincindeyiz. Mutlaka galip gelmemiz gereken bir maç. Futbolcularımla toplantı yaparak ne kadar önemli bir maç olduğunu anlattım. Herkes görevinin bilincinde, Takım olarak sahada iyi oynayıp, galip gelmek istiyoruz” dedi.

“SAHAYA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Rehavete kapılmamaları konusunda sürekli futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam Recep Aydemir, “Her zaman maçları tek tek düşünüyoruz. Şimdi önümüzde Payas 1975 Belediyesi ile oynayacağımız maç var. Bu karşılaşmada değerleri gibi büyük önem taşıyor ve sahaya kazanmak için çıkacağız. İşi son derece sıkı tutuyoruz. Rakibimiz de son haftalarda çıkış yakaladı. Bu nedenle bizi son derece zor bir mücadele bekliyor. Oyuncularımda işin ciddiyetinin bilincindeler. Galibiyet için gerekli mücadeleyi ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara güvenim sonsuz.  Umarım kazanırız ve bu galibiyetle çıkış yaşarız” diye konuştu