Site Logo

KahramanmaraŞspor Denİzlİ'de

PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tekden Denizlispor maçı Karayolu ile  Denizli'ye gitti.

Hanefi Mahçiçek Stadı'nda teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde düz koşuyla başlayan antrenman, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçla son buldu.

Şerit, geçen hafta kendi evlerinde oynadıkları Fethiyespor maçında birçok pozisyon çıkardıklarını ve çıkarılan pozisyonlardan yararlanamadıklarının altını çizerek, İki tane net pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Maalesef bunları gole çevirme konusunda becerimizi gösteremedik. Fakat oyun her açıdan bizim lehimize oynanırken, bir bireysel hatadan geri düştük. İkinci yarı en azından oyunu toparlayıp, gol atma arzusundaydık. Bu mücadeleyi iyi de ortaya koyuyorduk. Tabi 2-0 geriye düşünce oyun biraz daha bizim açımızdan zora girdi. Bulduğumuz penaltı golüyle beraber biraz umutlandık ama bu sezon ilk defa bir ölü toptan gol yemiş olduk. Yediğimiz golle de oyun çevireceğimiz aşamadan çıkmış oldu. Rakibimiz açısından çok değerli bir 3 puan olduğunu görüyoruz. Bizim açımızdan da tabi ki arzu ettiğimiz mücadele. Ancak arzu ettiğimiz puanı alamadığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Deplasmanda Tekden Denizlispor maçına çıkacaklarını ifade eden Şerit, Her geçen gün iyi bir takım olma yolunda hızla ilerlediklerini belirtti. Şerit konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; Denizli deplasmanı zor bir deplasman ve seyircisiz bir karşılaşma bu da bizim için avantaj. Bu maçta her maçta olduğu gibi parolanın mutlak galibiyet. Rakibimiz için de çok önemli bir maç. Zevkli ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

KARA YOLU İLE DENİZLİYE GİDİLECEK

Maddi imkansızlıklar ile boğuşan Kahramanmaraşspor Denizli deplasmanına hava yolu yerine kara yolunu tercih etti. Maddi anlamda kara yolunun daha uygun olacağı planlanan Kırmızı- Beyazlılar araca yakıt için bulmak adına girişimlerde bulundu. Çarşamba antrenmanından sonra yola çıkan Kahramanmaraşspor Denizli’ye hareket etti. Cuma gününe kadar kendilerine ayrılan otelde dinlenerek maç saatini bekleyecekler.    

MAÇIN SAATİ DEĞİŞTİ

PTT 1. Lig'in 32. haftasında oynanacak Tekden Denizlispor-Kahramanmaraşspor mücadelesinin saati değiştirildi.

PTT 1. Lig'de Cuma günü kendi evinde Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Tekden Denizlispor'da maçın hazırlıkları devam ederken, maç saatinin değiştirildiği açıklandı. Daha önce saat 20.00'de oynanacağı açıklanan karşılaşmanın saatinin her iki takımın da onay vermesiyle saat 14.00'e alındığı açıklandı. Mücadeleyi Tekden Denizlispor'un cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Cuma günü saat 20:00’de seyircisiz oynanması planlanan Denizlispor-Kahramanmaraşspor mücadelesinin saati değişti. Denizlispor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanması kararlaştırılan Kahramanmaraşspor maçının saati değişti. Denizlispor Kulüp başkanı Mehmet Özsoy’un girişimleriyle Cuma günü oynanacak maçın başlama saati 20.00 den gündüz 14.00 e alındı. Müsabakayı 12 yaşına kadar çocuklar ve bayan taraftarlar izleyebilecek.

KADIN VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK

Geç saatte çocuk ve bayanların izleyicilerimiz için gece saatinin çok sağlıklı olmayacağını belirten Denizlispor Kulüp Başkanı Özsoy “ Seyirci cezası aldığımız bu maçın saati çocuk ve bayanlar için çok geç bir saat olacağını düşünüp, daha erken bir saate alınmasını federasyona yazılı bir şekilde başvurduk. Federasyon teklifimizi yayıncı kuruluş  ve rakip takım Kahramanmaraşspor A.Ş ile değerlendirip maç saatinin 14.00 e alınmasında bir sakınca olmadığını belirterek maçın saatini 14.00 aldı. Maçın saatinin öne alınmasında bizimle hemfikir olan Kahramanmaraşspor’ a yardımlarından ve anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Centilmenlik çerçevesinde bir maç olacağından eminim. ” diye konuştu. 

MAÇIN HAKEMİ İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Cuma günü Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Tekden Denizlispor -Kahramanmaraşspor karşılaşmasında maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Atatürk Stadyumunda oynanacak ve seyircisiz oynanacak olan maçı İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Tayfur Özkan yönetecek. Yardımcılığını ise İstanbul Bölgesinden Kemal Yılmaz, Balıkesir Bölgesinden Ahmet Ayaz yönetecek. 

Haber: İlker YİYEN