Site Logo

Kerİm Bölük İle Çay MolasI

FUTBOL HOBİM’Dİ MESLEĞİM OLDU

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Stoper oyuncusu Kerim Bölük hayallerinin peşinden koştuğunu ifade ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

 

Futbola Efsane takım olarak bilinen Sakaryaspor’un alt yapısında başlayan ve Futbolu Hobi olarak değerlendiren Kerim Bölük, “Futbol benim Hobimdi şimdi ise mesleğim oldu. Mesleğimi ilerletmek adına şampiyonluğu tatmak istiyorum. Bu şampiyonluğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile yaşayacağımdan eminim ve doğru bir kulüpteyim” ifadesini kullandı.

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Stoperi Kerim Bölük ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi ile bir araya gelerek bir çay molası tadında sohbet etti.

Daha önce Kaleci Ferdi Yalçın, Orta saha oyuncusu Yasin Elmas, Uğur Yalçın, Emre Morgil, Gökhan  Kaya, Sağbek Hakan Doğru, savunma oyuncusu Devrim Aksongur ve Sol bek Halil İbrahim Kır ile geçen sohbetimizin bu seferki konuğu 54 Numaralı forması ile Mavi Fırtınada mücadele eden tecrübeli Stoper oyuncusu Kerim Bölük ile sohbetimizi sürdürdük.

 

Kendini Futbola adayan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mücadele eden

10.12.1988 İzmit Doğumlu olan Kerim Bölük Futbola Harmanlıkspor’da başladı. Bursa Orhangazispor’da Profesyonel olan Kerim Bölük, Daha sonra Kartalspor’a transfer oldu. 2. Ligde 1 maçta forma giyen oyuncu, 3.Ligde 51 Maçta forma giydi ve 4 gol attı. 2013-2014 Sezonunun devre arasında Kartalspor’dan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.

Futbol kariyerinde 68 maça çıkan genç oyuncu 4 defa gol sevinci yaşadı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor forması altında 545 dakika sahada kalan Kerim Bölük 1 defa sarı kart gördü.

Tecrübeli Futbolcu Kerim Bölük ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor org (www.kahramanmarasbbs.org) taraftar sitesi ekibinin hazırladığı söyleşi şu şekilde gerçekleşti.

 

Soru: Merhaba Kerim. Öncelikle bize ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. Kerim Bölük kimdir? Biraz bahsedermisin kendinden?

Cevap:  Teşekkür ederim sağ olun Sakarya sapanca da 1988 yılında doğdum 3 çocuklu ailenin ortancasıyım.

Soru: Futbola ilgin nasıl başladı?

Cevap: Her çocuk gibi benimde hayallerimde futbol en başlarda geliyordu babamın futbolu sevmesi beni de bu doğrultuda yönlendirmesiyle Sakaryaspor alt yapısında başladı diyebilirim ilk baslarda hobi sonrasında profesyonel olarak yapmak nasip oldu.

Soru: Ailen futbola başlama ve devam ettirme konusunda destek oldu mu sana?

Cevap: Kesinlikle oldular onların destekleri büyüktü ve halada destek oluyorlar. Bana futbolu aşılayan onlar. Özellikle Babamın sayesinde futbol tutkunu oldum.

Soru: Futbol gelişiminde en büyük katkı sağlayan hocanız kimdi?

Cevap:   Birçok hocamın katkısı olduğunu düşünüyorum ama altyapı hocam Tevfik Tetik ve futbol hayatımın dönüm noktasını bana yaşatan Soner Büyük Ergün.

Soru: İlk profesyonel maçın hangisi?

Cevap: Orhangazispor – Batman petrol Maçı. O maç deplasmanda oynanmıştı ve 0-0 beraberlikle ayrılmıştık. Bu maçta 18 de yer aldım ve oyuna 82. Dakikada girdim. Sezon 2011-2012 sezonu ve şuan ki takım arkadaşım Emre Morgil ise Orhangazispor’un banko oyuncusuydu. O sezonu beraber tamamladık.

Soru: Su ana kadarki futbol hayatında unutamayacağın bir an var mı? Varsa ney?

Cevap: Orhangazispor’da benim golümle kümede kaldığımız Mac o günü hiç unutmayacağım. Eski adıyla Oyak Renaultspor yeni adıyla Yeşil Bursaspor yani şimdi ki rakiplerimizden biri o maçın 67. Dakikasında kafa ile golümü atıp takımı ligde tutma adına golümü atmıştım.

Soru: : Futbol dışında arta kalan zamanlarda neler yaparsın? Hobilerin Var mı?

Cevap: Daha çok ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum.

 Soru: Futbolcu olarak en büyük özelliklerin ne?

Cevap: Defans oyuncularına göre hızlı olduğumu düşünüyorum

Soru: Şu an kendine ne gibi bir hedef koydun?

Cevap: Kesinlikle bu sene Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak bir üst lige çıkmak

Soru: Örnek aldığın bir futbolcu var mı? Varsa neden o isim?

Cevap: Cannavaro Çünkü o her şeyiyle örnek alınabilecek bir futbolcu

Soru: En sevdiğin yemek türü hangisi?

Cevap: Yemek Seçmiyorum, hepsiyle aram gayet iyi

Soru: Ne tür müzik dinlersin?

Cevap: Amatör şarkıları severek dinliyorum

Soru: Ne gibi filmler seversin?

Cevap: Polisiye aksiyon

Soru: Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin?

Cevap: Spor eğitmeni olmak isterdim.

Soru: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor taraftarı için ne düşünüyorsun?

Cevap: Bu zamana kadar verdiği desteklerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum yalnız artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz onlara daha çok ihtiyacımız olacak son Adıyaman ve Sivas Dört Eylül maçında taraftarımızın ne derece önemli olduğunu gördük onlardan isteğim bu desteklerini devam ettirmeleri biz futbolcularda onlara en güzel hediyeyi bir üst lige çıkarak vereceğiz. 

Bizde Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi olarak bu güzel sohbetten dolayı 54 Numaralı forması ile Sahada forma terleten Kerim Bölük’e teşekkür eder, İnşallah sezon sonunda mutlu sona (Şampiyonluğa) ulaşmasını temenni ederiz… 

(www.kahramanmarasbbs.org / KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)