Site Logo

KMS Fethİye MaçIna HazIr...

PTT 1.Lig’de şehrimizi temsil eden Kahramanmaraşspor bu hafta yine zorlu bir müsabakaya çıkıyor. Ligdeki konumu itibariyle 2.lige düşmesi kesin olan temsilcimiz her ne olursa olsun galibiyet için hazırlıklarını sürdürüyor.

Rakip Fethiyespor da mevcut konumu itibariyle düşme potasında bulunan takımlar arasında yer alıyor. Son 5 haftada yalnızca 4 puan toplayabilen Fethiyespor bu maçtan galip gelerek bir nebzede olsa rahatlayabilmenin hesaplarını yapıyor.

PTT 1.Lig’de ilk 6 sırayı paylaşan takımlar şampiyonluk mücadelesi verirken son 10 sırayı paylaşan takımlar ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Puanların birbirine çok yakın olduğu ligde bu hafta sıralamayı değiştirecekler maçlar oynanacak ve bunlardan biride temsilcimizin konuk edeceği Fethiyespor mücadelesi olacak.29 puanla 15.sırada yer alan ve altında bulunan takımla arasında 1 puan fark olan Fethiyespor bu maçtan galibiyet çıkarırsa puanını 32 yapıp rakiplerinin kaybetmesiyle 3 sıra birden yükselmenin planlarını yapıyor.

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un iddiası kalmadığı ve 28 hafta sonunda topladığı 13 puan ile son sırada yer aldığı PTT 1.Lig dikkatleri üzerine çekebiliyor.

Ligden düşmesi nerdeyse kesinleşse de her maç tribünleri doldurarak inanılmaz bir destek veren taraftarlara galibiyet hediye etmek isteyen Kahramanmaraşspor geçtiğimiz hafta Tavşanlı Linyit deplasmanında inanılmaz bir mücadele etmesine rağmen hakem kurbanı oldu ve maçtan 1 puan çıkarabilmeyi başarmıştı. Bu hafta mutlak galibiyet isteyen temsilcimiz hazırlıklarını bu doğrultuda sürdürüyor. İlk yarıda Fethiyespor deplasmanında  oynadığımız maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı ve hatırlanacağı üzere Kahramanmaraşspor öne geçmesine rağmen skoru koruyamamıştı. Bu hafta aynı hataların yaşanmasını istemeyen teknik heyet ve futbolcular birbirlerine kenetlenmiş durumda ve bu maçtan 3 puan alacaklarına inanıyorlar.

23/03/2014 Pazar günü 12 Şubat Stadyumun da saat 13:30’da oynanacak olan bu zorlu mücadele TRT Web’den yayınlanacaktır.