Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor TopbaŞI YaptI

Geçtiğimiz Hafta Sivas Dört Eylül Belediyespor’u konuk edip 3 puanı hanesine yazdırdıktan sonra 4 günlük izine çıkan Temsilcimiz’ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da izin sona erdi ve takım hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Sivas Temsilcisi Dört Eylül Belediyespor’u 12 Şubat Stadyumunda 1-0 mağlup edip haftayı 3 puanla kapatan temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Siirtspor ile karşılaşacak. Siirtspor’un sahaya çıkmamasından dolayı hafta sonunu maç yapmadan geçirecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Dört Eylül Belediyespor maçı sonrası Teknik ekip tarafından 4 günlük izin verilmişti. İzinin sona ermesi ile birlikte takım Perşembe günü Öğle saatlerinde Kulüp tesislerinde toplandılar.

İZİN BİTTİ ANTRENMANA DEVAM

Sivas Dört Eylül Belediyespor galibiyetinin hemen ardından 4 günlük izine ayrılan Mavi- Beyazlı takımın futbolcuları 4 gün boyunca aileleri ile doyasıya vakit geçirdiler. İziznin bitmesi ile birlikte memleketlerinden Kahramanmaraş’a dönüş yapan Futbolcular Perşembe günü öyle saatlerinde tesislerde toplanıp Akşam saatlerinde top başı yaptılar. İlk antrenman hafif tempoda düz koşu daha sonra dar alanda paslaşma ile sürdürüldü. Daha sonra antrenman sona erdi.  

BÜYÜKŞEHİR HÜKMEN GALİP

Temsilcimiz hafta sonu Siirt deplasmanına gitmeyecek ve hükmen galip sayılarak 3 puanı sahaya çıkmadan alacak. Maddi imkansızlıklardan dolayı sahaya çıkmayan Siirtspor Bu hafta 3 puanı Kahramanmaraş’a gönderdi. , Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca 3-0 hükmen mağlup sayılmasına, bir lig devresi içinde 2. kez belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesi nedeniyle de bir alt lige düşürülmesine karar verdiğini açıkladı. Sahaya çıkmayan Siirtspor 27. Hafta karşılaşmasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaktı. Sahaya çıkmayan ekip 3 puanı ligdeki diğer takımlara dağıttı ve sıra Kahramanmaraş temsilcisine geldi. Bir dönem kadrosunda Süper Lig'in yıldızlarını bulunduran ve medyanın gündemine yerleşen Siirtspor, aynı sezon içinde 2 kez maça çıkmadığı için amatör kümeye düşmenin şokunu hala üzerinden atamadı. Kahramanmaraş’a 3 puanı armağan eden Siirtspor Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un 2. Sıradaki yerini korumasına yardımcı oldu. Mavi- Beyazlı temsilcimiz alınana 3 puan ile puanını 47’ye çıkartan taraf oldu.

BÜYÜKŞEHİRDE ÇALIŞMALARA DEVAM

Haftayı maç yapmadan geçirecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor çalışmalarını sürdürüyor. Bir sonraki hafta kendi evinde Payas 1975 Belediyespor’u ağırlayacak olan Mavi- Beyazlılar işi sıkı tutup çıkış yakalamanın peşinde. Kendi sahasında Payas 1975 Belediyespor’u konuk edecek olan Mavi- Beyazlı ekip hazırlıklarını yoğun tempo ile sürdürüyor. 29 Mart Cumartesi günü zorlu müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Hanefi Mahçiçek stadyumunda çalışmalarını sürdüren futbolcular takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Teknik Direktör Recep Aydemir Gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Mavi Fırtınalar 24 Mart tarihine kadar düşük tempoda günde bir defa antrenmana çıkacak. 24 Mart Pazartesi den itibaren ise çalışmaları sıklaştırıp günde çift idmanla Payas 1975 Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.