Site Logo

TARAFTARDAN METRO’YA TEŞEKKÜR

Kahramanmaraşlı taraftarlar kendilerini deplasmana taşıyan Metro Turizmin Kahramanmaraş yönetimine teşekkür etti.

Kahramanmaraşlı taraftarlar her deplasmanda kendilerini takımlarının peşine gitmede yardımcı olan Metro Turizmin Kahramanmaraş yönetimi Sökmen Ailesine teşekkür ederek bütün deplasmanlara Metro ile seyahat etmek istediklerini ifade ettiler.

Kahramanmaraşlı taraftarlar adına Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği üyeleri ve Cefakarlar Grubu üyeleri Kahramanmaraş Terminaline giderek Metro Turizm Kahramanmaraş Yönetim Kurulu sorumlusu Bünyamin Sökmeni ziyaret ederek kendilerini deplasmana taşıdıkları için teşekkür ettiler.

Kahramanmaraş Terminalinde ziyarette taraftarlar adına konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun özçelik, “Bizi deplasmanlara taşıyan Sökmen Ailesine ve Metro Turizm’e çok teşekkür ederiz. Ne zaman deplasmana gidecek olsak bizleri kırmayan ve her zaman yardımcı olan Bünyamin Sökmen Bey daha önceki yıllarda Kahramanmaraşspor’un deplasman maçlarında bizler sağ salim stadyumlara yetiştirmişler ve Kahramanmaraş’ın adının duyulması adına bizlere çok yardımcı olmuşlardır. Bünyamin Sökmen ve ailesi daha önce Minibüs taşımacılığında bir çok firmayı çalıştırmış ve Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olması için 12.6 adam olan taraftarı hiçbir zaman yolda bırakmamıştır. Metro Turizm olarak Bünyamin Sökmen beye ve ekibine bizlere destek oldukları için teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Metro Turizm Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Başkanı Bünyamin Sökmen ise Kahramanmaraş’ın adının duyulması adına bir şeyler yapabilmiş isek ne mutlu bize biz Kahramanmaraşlıyız ve Kahramanmaraşlının da her zaman yanındayız diyerek ziyarete gelen taraftarlara teşekkür etti.