Site Logo

Recep Aydemİr:''3 Puan AldIĞImIz İçİn Mutluyuz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir önemli bir maçtan aldıkları 3 puan nedeniyle mutlu olduklarını belirtti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Sivas Dört Eylül Belediyespor ‘u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor Servisine yaptığı açıklamada, futbolcuların maçı kazanabilmek adına iyi mücadele ettiğini söyledi.

Mavi- Beyazlılarda Teknik Patronu Recep Aydemir, kendi evlerinde 3 puanı aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti. Aydemir açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;  “Takımımız adına çok önemli bir maçtı. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Mücadeleden dolayı bütün futbolcularımı kutluyorum. Kendi evimizde play-of yarışında olan rakiplerimizden biri ile oynadık. Puan cetvelinde Sivas ekibi 1 puan aşağımızdaydı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık ta.Hedefe Ulaşmamız için bu galibiyet bizim için şarttı. Oyuncularımız bunun farkındaydı ve sahaya istekli bir oyun tarzı ile çıktık. Oyununu genelinde üstün olan taraf bizdik. İlk yarı 3-4 tane gol olabilecek pozisyonu gole çeviremedik ama oyuncularım maçın sonuna kadar oyunu bırakmadılar. Golü bulduk ve maçı da kazandık. Tabi çok mutluyum ve oyuncularımı da kutluyorum” dedi.

“ÇOK GOL POZİSYONONA GİRİYORUZ”

Sahada iyi oyun çıkardıklarını ve çok pozisyona girip birçok pozisyonda etkili olamadıklarını ifade eden Aydemir, “Zor bir maçtı. Sivas ekibi de çok pozisyona girdi, bizde çok pozisyona girdik, rakibe çok pozisyon vermeden galibiyet aldık. Genele bakıldığında çok iyi mücadele çıkararak kendi evimizde 3 puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendi sahamızda üst üste alınana galibiyetler bizi de taraftarımızın da mutlu ettiğini düşünüyorum. Önümüzde kısa biz maç grafiği var. Hedefimiz olan şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz. Şuanda lider takipçisi olarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde Siirt maçı var onu da oynamadan 3 puanı aldık ve iddiamızı en iyi şekilde sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

“GRUBUN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMIYIZ”

Sezon başından beri Gol yollarındaki sıkıntımızı bir türlü gideremediklerini ifade eden Teknik Patron Recep Aydemir, “Çok pozisyona girip atamamayla alakalı bir sıkıntımız var. Grubun en çok gol atan takımı olmamıza rağmen bunu çok daha ileri taşıyabilirdik. İnşallah oyuncularım bundan sonraki maçlarda biraz daha dikkatli olurlar. Bizde taraftarımızı çok daha strese sokmadan daha rahat daha keyifli bir maç izletirler diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“GALİBİYETİ HAK ETTİK”

Kendi sahalarında Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koydukları futbolla galibiyeti hak ettiklerini dile getiren Aydemir, “Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda oyuncularımızı yaptıkları hatalar konusunda uyarılarda bulunduk. Bu uyarılar doğrultusunda rakibe fazla pozisyon vermeden maçı kazandık. Bu galibiyet takıma moral olurken hedefe doğru gidişimize de bizi mutluluğa sevk etti. Ankara deplasmanında iyi oyun çıkarmamıza rağmen taraftarımıza galibiyeti armağan edememiştik. Alınana galibiyeti hak ettik ve bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum” dedi.