Site Logo

K.MaraŞ BBS A2 5-1 K.MaraŞspor A2

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor A2 takımı TFF A2 Lig’i 7’inci Grup’ta fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Mavi-beyazlılar Kahramanmaraşspor’u Enes (2) ve Erdem’in (3) golleriyle 5-1 mağlup etmeyi başardı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un; Sezer Karapınar, Yusuf Bahşi, Ali Özdiller, Enes Temizdemir, Hasan Güler, Sefa Aktepe, Erdem Kaba, Yusuf Kutur, Nurullah Edalı, Mehmet Yılmaz, Hüseyin Güzel on biri ile sahaya çıktığı karşılaşmada, Kahramanmaraşspor ise, Hacı Ahmet Kaplan, Niyazi Erdem, Mehmet Ballı, Sadi Karaduman, Erhan Çelenk, Emre Can Karakız, Onur Balduk, Eshabil Sığırgüden, İbrahim Şekkeli, Emre Demirel, Yunus Emre Türk on biri ile sahaya çıktı.

Önceki gün Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 13:30’da başladı. Sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmada yıldızlaşan isim ise sağ kanat oyuncusu Erdem Kaba oldu. Genç oyuncu takımının 3 golünü kaydederek gelecek için umut dağıttı. Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte gelişen ilk atakta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor golü buldu. Belediyespor’un yıldızı parlayan genç yeteneklerinden Cengiz Mehmet Yılmaz’ın şık pasında ceza sahası içerisinde arka direkte Erdem Kaba topu ağlarla buluşturdu ve maçta 1-0 önce geçti. Bu golün şaşkınlığını atamayan Kahramanmaraşspor beraberlik golü arayışlarından ilk ataklarında yararlanamazken, dakikalar 21’i gösterdiğinde duran top organizasyonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ikinci golü buldu. Yusuf’un sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Enes Temizdemir topa harika yükseldi ve şık bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşılaşmada 2-0 öne geçti. Sağanak yağıştan dolayı zemin ağırlaşırken, Kahramanmaraşsporlu oyuncular bir bir oyundan düştü. Aylar sonra yeşil sahalara dönen Erhan Çelenk’te bu karşılaşmada forma şansı bulurken, sahada tek diri kalan isim de oldu.

Karşılaşmada dakikalar 37’i gösterdiğinde yine bir duran top organizasyonunda arka direğe yapılan ortada Enes Temizdemir kendisinin ikinci takımının 3’üncü golünü kaydederek takımını bu dakika itibariyle iyice rahatlattı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un bu rahatlığı kalesinde golü görmesine neden oldu. Uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden sahalara dönen Erhan Çelenk, şık bir paslaşma sonrasında ceza sahasının dışından sert bir şutla topu ağlarla buluşturmayı başardı ve farkı ikiye indirdi: 3-1. Erhan Çelenk aylar sonra kaydettiği bu golle secdeye kapanarak golün sevincini yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısında perdeyi kapatan isim ise yine Erdem Kaba oldu. Sol kanattan gelişen atakta sağ taraftan bindirme yapan Erdem’e gönderilen pasta Erdem’in düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve durum 4-1’e geldi. İlk yarı bu skor ile tamamlanırken, ikinci yarıda da Kahramanmaraşspor bir varlık gösteremedi. Karşılaşmanın ikici yasında da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oyun anlamında büyük bir üstünlüğe imza attı. Dakikalar 58’i gösterdiğinde Erdem durumu 5-1’e taşırken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç bu skor ile tamamlandı.

 Haber & Fotoğraf: Cebrail SARI